Foto: DELFI

Pirmdienas, 4. novembra, pievakarē šova Jaunā talantu fabrika kvēlākie fani ar lielu aizrautību sekoja līdzi pusfināla koncertam. Šoreiz sabiedrības uzmanību izpelnījās ne tikai potenciālo šovbiznesa spīdekļu priekšnesumi, bet arī pārraides vadītāja Ketija Šēnberga (attēlā), kura kārtējo reizi pārsteidza ar drosmīgu un neierastu vizuālo tēlu.

Ketija uz skatuves kāpa piegulošā un sievišķīgā kleitiņā, taču vislielāko sabiedrības ievērību izpelnījās raidījuma vadītājas matu sakārtojums, kurš krasi atšķīrās no blondās sasukas, kuru ikdienā ierasts redzēt uz Ketijas galvas.

Šova vadītāja pusfināla koncertā bija iejutusies brunetes tēlā, savu apģērbu papildinot ar tumšas krāsas parūku, kura veidota kuplā karē griezumā un papildināta arī ar pavisam īsu "poniju".

Lai gan Ketija vairākkārt atzīta par vienu no stilīgākajām pašmāju šovbiznesa zvaigznēm, parūka raisīja veselu vētru mikroblogu vietnē Twitter, kur šova skatītāji paralēli koncerta vērošanai diskutēja un spriedelēja par Šēnbergas vizuālajām pārvērtībām.

Viedokļi par Ketijas jauno frizūru bija visdažādākie. Daži apgalvoja, ka pārraides vadītājas matu sakārtojums liek domāt, ka viņa pabijusi frizētavā, kur mati griezti tumsā un bez elektrības, bet citiem šķita, ka televīzijas "seja" pati uzdarbojusies ar šķērēm.

Savukārt kāds īpaši satraukts pārraides skatītājs atviegloti nopūtās un priecājās, ka Šēnbergas skatuves partnerim Jānim Romanovskim nav garas matu cirtas, citādi, kas zina, kādu ligzdu stilisti viņam izveidotu nākamajā raidījumā uz galvas.

Taču vislielāko atsaucību izpelnījās viedoklis, ka Ketijas skatuves tērpu detaļās, kuras ne vienu reizi vien sabiedrībā uzņemtas ar dalītām emocijām, saskatāma līdzība ar slavenās dziedātājas Lady Gagas ekstravagantajiem apģērbiem un aksesuāriem.

Jāpiebilst, ka nedienas ar galvas rotām Ketija piedzīvojusi jau vairākkārt. Šova ceturtajā koncertā sabiedrības ievērību izpelnījās kronītim līdzīgs veidojums uz Šēnbergas galvas, kuru daži salīdzināja ar konservu kārbu, bet vēlāk simpātiskā televīzijas "seja" savu tēlu bija papildinājusi ar zīmola UTHA cepuri, kuru rotāja iespaidīgi ragi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!