Foto: Privātais arhīvs

Latviešu basketbolists, Maskavas apgabala kluba "Himki" spēlētājs Jānis Timma un ukraiņu izcelsmes dziedātāja Anna Sedokova ir viens no "karstākajiem" jaunajiem pārīšiem šoruden. Abu attiecības daudz tiek atspoguļotas presē, un mīlētāji savas siltās jūtas nemaz necenšas slēpt, priecējot ar mīļām kopbildēm.

Otrdien, 29. oktobrī, Timmas komanda savā laukumā uzņēma Grieķijas grandu Atēnu "Panathinaikos Opap", un mīļoto klātienē spēlē atbalstīt jau atkal bija ieradusies Anna, kura pēdējā laikā ļoti cītīgi apmeklē gandrīz visas Jāņa spēles.

Timmas komanda svinēja triumfu, un gan Anna, gan arī pats Jānis savu sociālo tīklu sekotājus pēc spēles iepriecinājuši ar mīļiem kadriem.

Timma "Instagram" īsajos video stāstiņos, kas izdzēšas pēc 24 stundām, padalījies ar skūpsta foto. Savukārt Sedokova iepriecinājusi ar spēles kadriem, kā arī klipiņiem, kuros iemūžinājusi savas un mīļotā Jāņa kopīgās gaitas.

Atgādinām, ka Timma septembra sākumā nāca klajā ar paziņojumu, ka pirms pusgada esot izjukusi viņa laulība ar sievu Sanu, ar kuru viņam ir kopīgs gadu vecs dēliņš Kristians. Savukārt sportista sieva apgalvoja, ka vīrs pirms pusgada sācis viņu krāpt ar Sedokovu.

Nesen Sedokova un Timma apstiprināja, ka viņi ir kopā.

Anna, kurai decembrī apritēs 37 gadi, ir bijusi precējusies divas reizes. Viņa ir trīs bērnu mamma.

Savukārt Timmam ar sievu Sanu, ar kuru gredzeni tika mīti 2016. gadā Bahamu salās, ir kopīgs dēliņš Kristians, kurš pasaulē nāca pērn.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!