Foto: Privātais arhīvs

Populārā ukraiņu izcelsmes dziedātāja, provokatīvās popgrupas "VIA Gra" bijusī dalībniece Anna Sedokova un latviešu basketbolists, Maskavas apgabala kluba "Himki" spēlētājs Jānis Timma pašmāju un kaimiņzemju presē kļuvuši par vienu no apspriestākajiem pārīšiem. Abi savas attiecības vairs neslēpj un nekautrējas arī publiski viens otram atzīties mīlestībā.

Gan 27 gadus vecais Timma, gan arī par viņu desmit gadus vecākā Sedokova savas siltās jūtas vienam pret otru apliecina arī ar sociālo tīklu starpniecību. Brīvdienās dziedātāja publicējusi romantisku kadru, kurā viņa tapusi iemūžināta kopā ar latviešu basketbolistu.

"Mīlu," bildi parakstījusi Anna, un Timma fotogrāfiju komentējis ar melnu sirsniņu emotikoniem.

Tiesa, mīlētāju publiskās jūtu izpausmes ne visiem bijušas pa prātam. Daži komentāros apvaicājušies, kā sokas Jāņa sievai, kā arī smīkņājuši par to, cik ilgs mūžs būs lemts dziedātājas un basketbolista romānam.

Atgādinām, ka Timma septembra sākumā nāca klajā ar paziņojumu, ka pirms pusgada esot izjukusi viņa laulība ar sievu Sanu, ar kuru viņam ir kopīgs gadu vecs dēliņš Kristians. Savukārt sportista sieva apgalvoja, ka vīrs pirms pusgada sācis viņu krāpt ar Sedokovu.

Nesen Sedokova un Timma apstiprināja, ka viņi ir kopā.

Anna, kurai decembrī apritēs 37 gadi, ir bijusi precējusies divas reizes. Viņa ir trīs bērnu mamma.

Savukārt Timmam ar sievu Sanu, ar kuru gredzeni tika mīti 2016. gadā Bahamu salās, ir kopīgs dēliņš Kristians, kurš pasaulē nāca pērn.

View this post on Instagram

ЛЮБЛЮ❤️

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on Oct 26, 2019 at 4:21am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!