Foto: F64

Radio stacijas BOOM FM rīta raidījumā Suņu būda šonedēļ viesojās auto eksperts Pauls Timrots (attēlā). Lai gan parasti raidījuma vadītājs Artuss Kaimiņš saviem viesiem tā īsti nemaz neļauj izteikties, cilvēki spriež, ka šoreiz Kaimiņš pats "nolikts pie vietas".

Suņu būdas pirmajās minūtēs Kaimiņš vērsās pie Timrota ar lūgumu, lai Pauls pastāsta, kā viņam vajadzētu vadīt raidījumu. Timrots laipni sniedza dažus padomus un pēcāk arī aizrādīja aktierim, ka viņš minstinās un pārāk steidzīgi runā.

Uz Artusa uzdotajiem jautājumiem Pauls vairākas reizes sniedza atbildi, ka saruna ir bezjēdzīga un Kaimiņš kaut ko vaicā tikai jautāšanas pēc.

Tā kā studijas viesis ir liels automašīnu pazinējs un viņam pašam pieder vairāki spēkrati, Kaimiņš likumsakarīgi vēlējās aprunāties arī par transporta līdzekļiem. Kad aktieris atklāja, kāds ir viņa mīļākais sapņu auto, Timrots viņam ieteica sākt kārtīgi strādāt - varbūt tad viņš šo auto nopelnīs.

Pauls arī paironizēja, ka raidījuma Suņu būda vadīšanu grūti nosaukt par kārtīgu darbu, ņemot vērā, ka tiešraidē Kaimiņu klausās pamaz cilvēki. Artuss gan uzreiz steidza apgalvot, ka vismaz septiņi klausītāji esot.

Katrs Kaimiņa centiens izaicināt vai izprovocēt studijas viesi beidzās ar "aplauzienu". Timrots neslēpa savu nepatiku pret uzdotajiem jautājumiem, Artusa runāšanas un raidījuma vadīšanas prasmēm.

Lai gan sarunas pirmajā daļā Kaimiņš vēl pa reizītei mēģināja sarīkot kādu scēnu, viņš ātri vien saprata, ka Timrotu no pacietības izvest neizdosies, tādēļ turpmākā saruna tika ievirzīta draudzīgā gultnē.

Neraksturīgi sev šoreiz Artuss ļāva raidījuma viesim izteikties un nepārtrauca viņu pusvārdā, savukārt Timrota aizrādījumus uztvēra saprotoši un solījās tos turpmāk ņemt vērā.

Cilvēki videokrātuvē Youtube jau priecājas, ka beidzot Kaimiņš sarunājies ar pienācīgu pretinieku un kādam bijusi drosme "sadot viņam pa mizu". Sabiedrība arī prāto, ka Artusam uz savu raidījumu vajadzētu uzaicināt Neloģisko jautājumu autoru Renāru Zeltiņu - tad gan būšot liela jautrība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!