Foto: Vida Press/Reuters/Scanpix/LETA
Par sevi atkal atgādinājusi ASV prezidenta Donada Trampa bijusī sieva Ivana, kura nesen notikušā intervijā izmantojusi iespēju publiski izteikt divdomīgu piezīmi par prezidenta tagadējo dzīvesbiedri, pirmo lēdiju Melāniju Trampu.

Grūti spriest par to, kā notikumi būtu iegrozījušies, ja Tramps nebūtu izšķīries no Ivanas – vai viņš vispār būtu kļuvis par prezidentu un kā Ivana tiktu galā ar ASV pirmās lēdijas pienākumiem –, bet viņai ir viedoklis par to, kā Melānijai veicas ar šo svarīgo amatu.

68 gadus vecā Ivana aizvadītajā nedēļā viesojusies Īrijā, kur sniegusi interviju televīzijas pārraidē "Ray D'Arcy Show". Raidījuma vadītājs dāmai atgādinājis par viņas nesenajiem izteikumiem, ka viņa, nevis Melānija esot patiesā pirmā lēdija, un tad arī apvaicājies, kā, viņasprāt, Trampa sieva tiek galā ar saviem pienākumiem.

"Man šķiet, ka viņa ļoti cenšas," atbildējusi Ivana, un viņas divdomīgā frāze atkal sasniegusi dzirdīgas ausis. Raidījuma skatītāji sociālajos tīklos prātojuši, ka Trampa bijusī sieva centusies aizvainot Melāniju.

Jau vēstīts, ka Ivana šoruden intervijā telekanāla ABC raidījumā "Good Morning America", reklamējot savu nesen iznākušo atmiņu grāmatu "Raising Trump", izteica frāzi, ka viņa nelabrpāt zvanot uz Balto namu, jo nevēloties, lai kāds kļūst greizsirdīgs.

"Tur ir Melānija, un es nevēlos izraisīt jebkādu greizsirdību vai kaut ko tamlīdzīgu, jo es tomēr esmu pirmā Trampa sieva. Es esmu pirmā lēdija, labi?" smejoties sacīja Ivana, iespējams, nemaz nenojaušot, kādu efektu izraisīs tas, ko viņa nupat pateikusi.

Melānijas preses pārstāve Stefānija Grišama vēlāk publicēja paziņojumu, kurā tika vēstīts, ka Melānija ir lepna būt par ASV pirmo lēdiju un savu titulu plāno izmantot, lai palīdzētu bērniem, nevis lai pārdotu grāmatas.

Vēlāk kādā citā šovā Ivana taisnojās, ka viņa pārprasta. "Es jums teicu, ka tehniski esmu pirmā Trampa lēdija. Es biju viņa pirmā sieva. Man nav ne jausmas, kas Melānijai ir par problēmām. Viņai beidzot jātiek tam pāri. Viņa ir ASV pirmā lēdija, bet es esmu pirmā lēdija Trampa," "The Wendy Williams Show" raidījumā sacīja Ivana, piebilstot, ka viņu ļoti samulsinājis Stefānijas Grišamas paziņojums.

Donalds Tramps un čehu modele Ivana bija precējušies no 1977. līdz 1992. gadam, un šajā laulībā pasaulē nāca abi vecākie Donalda dēli – Donalds jaunākais un Ēriks –, kā arī meita Ivanka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!