Foto: Privātais arhīvs
Slavenākā Ukrainas influencere Sofija Stužuka, kuru kopā ar trim bērniem kara bēgļu gaitas atvedušas uz Latviju, gaida mazuli no sava mīļotā vīrieša, Latvijas pilsoņa Antona Ļevdanska.

Stužuka "Instagram" sociālajā tīklā ļāvusi saviem pieciem miljoniem sekotāju paviesoties ārsta kabinetā, vērojot sonogrāfijas procedūru. Pēc tam influencere parādījusi mātes pasi. "Antons ir priecīgs," sēžot restorānā Rīgā ar mātes pasi blakus, vēsta daiļava.

27 gadus vecā Stužuka jau ir trīs mazgadīgu bērnu māmiņa – viņa kopā ar atvasēm īsi pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā izbrauca no dzimtenes. Ģimene sākotnēji mitinājās īrētā savrupnamā Jūrmalā, bet no septembra visi pārcēlušies uz īpaši šiku privātmāju Bieriņos, Rīgas pievārtē.

Jāņu laikā abu attiecībās notika lūzums: Antons skaistuli uz īsu brīdi pameta, bet pēc tam atgriezās Stužukas skavās, un sieviete vēstīja: abi sapratuši, ka viens bez otra tomēr nevar dzīvot un veidos ģimeni šeit, Latvijā.

Stužuka ir Ukrainas viena no populārākajām digitālā satura autorēm. Ar rīdzinieku Antonu viņa iepazinās pagājušajā gadā kādā Kijivas naktsklubā. Pēc viesnīcā pavadītas nakts mīlētāji sākuši regulāri tikties, taču tās bija attāluma attiecības. Bēgot no kara, Stužuka atbrauca uz Latviju.

Stužukas trīs bērni dzimuši viņas laulībā ar Ukrainā pazīstamu fitnesa skaistuli un influenceri, kura dzīvību dzēsa Covid-19.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!