Foto: Privātais arhīvs

Ka viena no spilgtākajām pašmāju fitnesa entuziastu aprindu pārstāvēm minama permanentā grima meistare Juta Valdmane, kuras formīgais, labi trenētais ķermenis iedvesmojis daudzus pievērsties veselīgam dzīvesveidam un fiziskajām aktivitātēm.

Jutas "Instagram" foto blogs sapulcējis vairāk nekā 53 tūkstošus fanu, kas tiek priecēti ar krāšņiem ceļojumu kadriem, kā arī motivējošām bildītēm, kas mudina piecelt pēcpusi no dīvāna, uzvilkt sporta tērpu un doties vingrot.

Pievilcīgās sievietes vīrs ir fitnesa un veselīga dzīvesveida entuziasts Gints Valdmanis, kurš arī ir viņas lielākais atbalsts un iedvesmas avots. Šonedēļ Juta padalījusies ar savu veiksmes recepti, kas viņu katru dienu motivē uzturēt sevi formā.

"Pirmkārt, es to neuztveru kā pienākumu. Esmu sapratusi, ka zāles apmeklēšana un veselīgs ēdiens palīdz man izdarīt vairāk, nekā es darīju, pirms sāku trenēties.

Otrkārt, es nepalieku jaunāka. Nākamgad man apritēs 30. Un es ticu, ka tajā dienā es būšu savā vislabākajā formā.

Treškārt, man ir palaimējies būt precētai ar vismotivētāko veselīgā dzīvesveida psihopātu, kuru pazīstu. Ir viegli novirzīties no ceļa, ja kāds tev blakus ēd neveselīgi. Reizēm man tiešām liekas, ka Gints drīzāk nomirs badā, nevis ēdīs neveselīgu pārtiku," saviem faniem vēstījusi Juta.

Tāpat arī viņa piebildusi, ka svarīgi ir respektēt ne tikai sevi, bet arī cilvēkus sev apkārt. "Tam nav nozīmes, ka jau esi atradis cilvēku, ar kuru esi apprecējies un vēlies kopā novecot. Rūpējoties par sevi, tu izrādi cieņu savai otrai pusei," piebildusi Juta.

I get a lot of questions on how I get motivated daily to go to gym and eat healthy. First off all- I don’t think of it as a duty. I have realized that gym sessions and healthy food makes me do even more than I usually did before I started to work out. Second. I’m not getting any younger. Next year I’ll turn 30. And I believe on that day I’ll be in the best shape of my life. Third. I’m so lucky to be married to the most motivated and healthy lifestyle psycho I know lol 😂 It’s easy to fall off the wagon if someone next to you eat unhealthy. Sometimes I seriously believe that Gints would rather die from hunger than eat some junk food 😆 Last but not least. I believe your appearance is not only your respect to yourself but also for those around you. It means nothing that you already have found the person you want to grow old with, that you are married. Respect your other half by taking care of yourself.

A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on Feb 1, 2018 at 1:22am PST

If you want to know where your heart is, look where your mind goes when it wanders.

A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on Jan 24, 2018 at 1:46am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!