Foto: Kadrs no video

Latviešu basketbolists, Maskavas apgabala kluba "Himki" spēlētājs Jānis Timma un ukraiņu izcelsmes dziedātāja, grupas "VIA Gra" bijusī dalībniece Anna Sedokova vairs neslēpj savas romantiskās attiecībās, un abi viens otru sirsnīgi atbalsta arī profesionālajās gaitās.

Sedokova kopā ar meitu nesen apmeklēja Timmas spēli. Savukārt basketbolists šonedēļ palīdzējis mīļotajai izraudzīties modeles, kas Maskavas modes nedēļas ietvaros demonstrēs Annas apģērbu līnijas "LA Story" tērpus.

Kā liecina video, uz kastingu bija sanācis prāvs daiļavu pūlis, un, lai gan basketbolists šķita nedaudz samulsis, viņš tomēr godam Annai palīdzēja tikt galā ar grūto izvēli.

To, ka viņš ir satraucies, Annai atzina arī pats Timma, kurš uz kastingu ieradās, mīļi sadevies rokās ar savu draudzeni.

Video komentāros Anna apvaicājusies Jānim, kuram no viņiem abiem ir labāks darbs, un basketbolists atbildējis, ka "es mīlu mūsu darbus". "Bet es tevi," atbildējusi Anna. "Un es tevi," sarunu turpinājis Jānis.

Atgādinām, ka Timma septembra sākumā nāca klajā ar paziņojumu, ka pirms pusgada esot izjukusi viņa laulība ar sievu Sanu, ar kuru viņam ir kopīgs gadu vecs dēliņš Kristians. Savukārt sportista sieva apgalvoja, ka vīrs pirms pusgada sācis viņu krāpt ar Sedokovu.

Nesen Sedokova un Timma apstiprināja, ka viņi ir kopā. Anna, kurai decembrī apritēs 37 gadi, ir bijusi precējusies divas reizes. Viņa ir trīs bērnu mamma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!