Foto: Kadrs no video

Bijušais basketbolists Kaspars Kambala jau pavisam drīz atgriezīsies ringā, lai boksa mačā mērotos spēkiem ar baltkrievu Aļaksandru Ņahajčuku. Cīņas gaidās sportists meties intensīvos treniņos, lai būtu savā vislabākajā formā.

Kambala saviem atbalstītāju sniedz iespēju treniņu gaitām sekot līdzi ar sociālo tīklu starpniecību, un reizēm fani tiek iepriecināti arī ar visnotaļ amizantiem kadriem.

Savukārt cīņas rīkotāji "YouTube" šonedēļ publiskojuši videoklipu, kurā iemūžināts, kā Kambala un arī pašmāju bokseris Ričards Bolotņiks gatavojas cīņu šovam, kas 23. martā notiks "Arēnā Rīga".

Cīņu šova "LNK Fight Night 11" ietvaros nākamajā nedēļas nogalē ringā dosies populāri pašmāju boksa, kikboksa un jauktās cīņu mākslas lietpratēji, tostarp arī Kambala, kuram tā būs atgriešanās boksā.

Tāpat arī ringā dosies Kristaps Zutis, kurš mērosies spēkiem ar Jevgēniju Vidro. Savukārt iepriekš minētais Bolotņiks mērosies spēkiem ar gambiešu izcelsmes britu bokseri Patriku Mendiju.

Atgādinām, ka "LNK Fight Night" ir starptautiskas profesionālās cīņas pēc boksa, kikboksa un MMA noteikumiem, kurās ierasti piedalās labākie pašmāju sportisti. Biļetes uz pasākumu var iegādāties šeit.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!