Foto: Privātais arhīvs
Viena no populārākajām latvietēm sociālajos tīklos, tetovētā modele Irēna Straume jeb Monami Frost (attēlā), savu gandrīz miljons cilvēku plašo fanu loku sākusi iepriecināt ar video sižetiņiem, kuros sniedz padomus, kā izskatīties un justies tikpat labi kā viņa.

Monami savus video padomus īpašā YouTube kanālā sāka publicēt janvāra vidū, un tie momentā kļuva par hitu. Katru tetovētās meitenes videosižetu noskatās desmitiem tūkstošu fanu. Mēneša laikā Monami iepriecinājusi fanus jau ar sešām filmiņām, sniedzot padomus par labu izskatu un veselīgu uzturu.

Vielielāko popularitāti - gandrīz 70 000 skatījumu un vairākus simtus apbrīnas pilnu komentāru - izpelnījies video, kurā Monami pamāca, kā ar vienkāršiem grima trikiem tikt pie lieliska izskata.

Monami atklāj, kā izmainās izskats, ja uzacis pareizi ietonē ar tumšām uzacu ēnām, kuras var aiztāt arī ar acu ēnām. Izrādās, ka uzacu ietonēšanai nepietiek vien ar vienu līdzekli un pāris sekundēm. Monami atklāj, kā uzlikt perfektu uzacu grimu, kas prasa vairāk kā piecas minūtes un dažādus produktus, bet rezultāts ir tā vērts.

Tetovētā skaistule demonstrē, kā izveidot arī viņas stila acu grimu un pareizi krāsot lūpas. Kopumā Monami stila grima izveide, kad roka ievingrināta, prasa vismaz 15 minūtes, protams, tas neietver pamata sejas krāsojumu.

Monami atklāj, ka klāj grimu arī uz saviem sejas tetovējumiem - tie tāpat ir labi redzami arī zem pūdera kārtas. Video noslēgumā Monami aicina meitenes izmēģināt šos padomus un nosūtīt viņai bildes ar rezultātu, kā arī iepazīstina ar savu jauko, mazo meitiņu Gabrielu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!