Foto: AP/Scanpix
Futbola zvaigznes Deivida Bekhema sieva Viktorija (attēlā), kura ir arī pieprasīta tērpu dizainere, šonedēļ sociālajos tīklos izraisījusi pamatīgu brēku. Modes māksliniece atrādījusi vienu no savas jaunākās kolekcijas tērpiem, un ļaudis šausminājušies, ka modele, kura gozējusies viņas radītajās drānās, esot pārlieku tieva.

Viktorija savā Instagram blogā publicējusi vairākus kustīgus attēlus, kuros iemūžinātas modeles viņas jaunākās apģērbu kolekcijas drēbītēs, bet gaidītās sajūsmas vietā Bekhema piedzīvojusi īstu traci.

Tā vietā, lai apbrīnotu Viktorijas darinājumus, ļaudis komentāru sadaļā metušies šķendēties, ka viena no modelēm esot pārāk izdēdējusi un kalsna un Bekhema propagandējot badošanos.

Instagram lietotāji bijuši pagalam nešpetni un skarbi savos izteikumos par modeli. Daudzi viņu nodēvējuši par sīciņu un kaulainu, taču citi aizgājuši tiktāl, ka sākuši jauniņo meiteni aizvainot, aicinot kādu beidzot viņu pabarot.

#VBAW16 x vb

A video posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Mar 1, 2016 at 5:12am PST

Skarbi vārdi veltīti arī pašai Bekhemai. Kāds komentētājs sūkstījies, ka Viktorija esot paraugs un iedvesmas avots daudzām jaunām meitenē, bet, ļaujot savus tērpus demonstrēt tik kalsnai modelei, viņa pusaudzēm radot nepareizu priekšstatu par to, kas ir skaists.

Brēka, ko raisījusi Bekhemas publicētā kustībā bildīte, plaši atspoguļota arī britu medijos, un interneta lietotāji sprieduši, ka Viktorijas jaunākās tērpu kolekcijas reklāmas kampaņa sociālajos tīklos šoreiz izgājusies un nogājusi galīgi greizi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!