Foto: DELFI

Slavenā Krievijas dziedātāja Alla Pugačova (attēlā) jūtoties laimīga laulībā ar šovmeni Maksimu Galkinu, bet, kā kādā nesenā intervijā Krievijas presei izteikusies primadonna, laulību nedaudz aptumšo tas, ka pārim nav kopēju bērnu.

Kā zināms, šobrīd 63 gadus vecajai Pugačovai ir pieaugusi meita - dziedātāja Kristīna Orbakaite - un mazbērni, bet Galkinam 36 gadu vecumā mantinieka pagaidām nav.

Pāris gan parasti cenšas par šo tēmu nerunāt, bet viņu fanus tā ļoti interesē. Tāpēc nesen Pugačova atzinusi: "Jā, es gribētu bērnu. Mums piedāvāja sievieti - donoru, kura varētu iznēsāt mūsu bērnu.

Es visu laiku domāju: varbūt spert šādu soli bērna dēļ? Gēni taču viņam būs mūsējie. Esmu dzirdējusi, ka Itālijā ir fantastisks medicīnas centrs, arī Izraēlā tādi ir," pārdomās ar žurnālistiem dalījās dziedātāja.

Laulībā ar dziedātāju Filipu Kirkorovu Pugačova pārcietusi vairākus spontānos abortus, kas viņai prasījuši daudz fiziskā un garīgā spēka. Tomēr viņa ir noskaņota ļoti optimistiski un tomēr cer, ka ilgotais mazulis varētu nākt pasaulē ar surogātmātes palīdzību.

Pugačova jau šim notikumam aktīvi gatavojas: "Ārsti uzskata, ka klimakss man tuvākajā laikā nedraud! Tātad jācīnās!"

Dziedātājai šajā jautājumā jau ir pieredzējis konsultants - viņas bijušais vīrs un kolēģis Filips Kirkorovs ar surogātmātes palīdzību kļuvis jau par divu bērnu (meitas un dēla) tēvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!