Foto: LETA

Populārā dziedātāja, grupas "Triānas parks" soliste Agnese Rakovska 22. augustā Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā mija gredzenus ar mīļoto vīrieti Zinti Roznieku. Sieva pēc kāzām pieņēmusi vīra uzvārdu un tagad dēvējama par Agnesi Roznieci.

"Tas ir noticis. Esmu mainījusi uzvārdu, taču uz skatuves turpināšu kāpt kā Agnese Rakovska," izdevuma "Privātā Dzīve" jaunākajā numurā pastāstījusi dziedātāja.

Jau vēstīts, ka pāri salaulāja mācītājs Valdis Baltruks. Kas interesanti, līgavas pušķi kāzās noķēra Agneses māsa Katrīna.

Agnese un Zintis mija gredzenus pēc trīs gadus ilgas draudzības. Tiesa, pāris savas attiecības nekad nav afišējis. Dziedātājas vīrs nelabprāt apmeklē publiskus pasākumus.

"Ja trīs gadu laikā neesmu par šīm attiecībām neko stāstījusi, tam noteikti ir iemesls, vai ne? Vienkārši iekšējā sajūta ir tāda, ka laime mīl klusumu. Tā es arī tagad jūtos – laimīga, ka pat negribas par to skaļi jūsmot. Protams, arī šī attiecības ir izdzīvojušas dažādus etapus, pa trim gadiem esam izgājuši caur uguni un ūdeni un nonākuši pie skaista lēmuma par turpinājumu," žurnāla "Una" septembra numurā bija norādījusi Agnese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!