Foto: Mango

Populārā latviešu dziedātāja Aisha, kura gan tagad atkal uzstājas ar savu īsto vārdu Aija Andrejeva (attēlā) nenoliedz, ka kādu savas radošās karjeras laiku ir bijusi caca, taču nu šis periods viņas dzīvē ir aiz muguras.

"Vispār pēc būtības esmu miljons gadu attālumā no cacas. Man nepatīk nekas spīdīgs, mans mīļākais apģērbs ir melna kleitiņa, un nevaru ciest zīmēšanos. Tomēr - jā, tāds jocīgs periods manā dzīvē bija," intervijā žurnālam Ieva atmiņās gremdējusies Aisha.

"Līdz tam savā ziņā biju pašpuika, tāds spridzeklis, kā mani mēdz saukt. Un tad sekoja pusotra gads ilgs periods, kad mani nepazina pat mani draugi un vecāki. Mani mainīja attiecības, kurās diemžēl pazaudēju sevi. Man gribējās cacoties, rullēt matus, vilkt tikai augstpapēžu kurpes. Labi sapratu: tā neesmu es. Tai pašā laikā mēģināju sev iestāstīt, ka tas ir tikai tāds posms dzīvē, ka tas man ir vajadzīgs," stāstījusi meitene.

Šis periods beidzies līdz ar albuma Dvēselītes ierakstīšanu, kad nu jau 25 gadus vecā Aija veiksmīgi atkritusi atpakaļ savā īstajā - pašpuikas - dzīvē.

"Tagad saprotu, ka jebkurai dāmai tā var gadīties. Sāku strādāt pie Dvēselītes, manā dzīvē sākās jauns posms, un sapratu, ka man vairs nav pa ceļam ar tiem cilvēkiem, kuru dēļ mēģināju iztaisīties par to, kas neesmu," stāsta Aisha, kurai no šīs krīzes palīdzējis izkārpīties psihoterapeits.

Taču tagad tas viss esot aiz muguras. "Tas bija tikai viens periods - pieminētais izrādīšanās, izpatikšanas laiks. Vislabāk atpūšos ar saviem cilvēkiem, kad varu uztaisīt sīpoliņu sev uz galvas, uzvilkt kājās pļūtenes un dancot pa māju," savu jauno dzīves ritmu intervijā ieskicē Aija.

Foto galerijā: neliels atskats uz Aishas trako cacas periodu un laiku pirms tā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!