Foto: F64
Jaungada nakts neveiksmīgi beidzās pazīstamajam Liepājas mūziķim Ainaram Virgam (attēlā), no kura neaizslēgtā dzīvokļa Liepājā gadu mijā tika nozagta vērtīga ģitāra, bet tagad kārtībsargiem iespējamo vaininieku izdevies aizturēt.

Šīs nedēļas izskaņā Kurzemes reģiona policijas pārstāve Signe Šteinberga izplatīja paziņojumu, kurā vēstīts, ka, veicot pirmstiesas izmeklēšanas darbības, noskaidrota un aizturēta persona, kas, iespējams, veikusi šo noziegumu.

Tas ir kāds 1978. gadā dzimis vīrietis, kurš arī agrāk ticis sodīts. Pirmstiesas izmeklēšanas gaitā vīrietis aizturēts un atzīts par aizdomās turamo. Viņam piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

Kā ziņo portāls Liepajniekiem.lv, to, kā policijai vērtīgo Virgas instrumentu izdevies atgūt, plašākai sabiedrībai kārtībsargi neatklāj.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka pats Virga par 1962. gada izlaiduma melnās Fender Stratocaster ģitāras zaudējumu pēc Jaungada sagaidīšanas bija ļoti sarūgtināts, jo ģitārai bijusi "ne tikai materiāla, bet arī emocionāla vērtība".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!