Foto: Vida Press
22 gadus vecā amerikāņu dziedātāja Halsija (attēlā) ir viena no šī brīža karstākajām popdziedātājm, kuras izpildītās kompozīcijas raidstacijās tiek nemitīgi drillētas uz riņķi. Tiesa, jau atkal apliecinājusies senā patiesība, ka arī slavenie un bagātie ir tikai cilvēki, kuri nav pasargāti no apkaunojošām likstām.

Slavenību dzīvi atspoguļojošie mediji vēsta, ka Halsija nesen Losandželosā apmeklējusi repera Kanjes Vesta koncertu. Par spīti lielajam ļaužu pūlim, kas bija sanācis, viņai tomēr nav izdevies pilnībā izvairīties no ļaudīm ar fotokamerām.

Daiļava tapusi iemūžināta vairākos kadros, un tajos paveras viņai ne visai glaimojoša aina – Halsijas mazītiņie džinsa šortiņi sēžamvietā bija pārplīsuši un pa caurumu varēja labi apskatīt viņas pliko dupsi.

Tiesa, tabloīdi tagad netiek gudri – dziedātājai gadījusies nelāga ķibele vai tomēr pārplīsis bikšdibens ir jauna stila tendence, jo pēdēja laikā, kā zināms, reti kura šovbiznesa zvaigzne apgrūtina sevi ar pienācīgu apģērbu un miesas piesegšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!