Foto: Privātais arhīvs

Skandalozais mūziķis Sandis Kiops nupat nodevis analīzes, kas apstiprina: viņš ir trīs Balvu pusē dzīvojošu burvīgu meitenīšu - Sanijas, Undas un Sindijas - tēvs (visi kopā attēlā). Mūziķis apņēmies savas personības gaišo pusi turpmāk veltīt meitenēm, kuras esot mantojušas tēva muzikālo talantu.

”Ar meiteņu mammu Velgu iepazinos kādā pasākumā jau ļoti sen, man bija knapi pāri 20. Patusējām un kādu laiku pat kopā nodzīvojām Ziepniekkalnā. Velga laikam ir vienīgā sieviete, ar kuru man nekad nekas ass nav bijis - kādu laiku normāli nodzīvojām.

Viņa bija no Balvu puses un pēc laika izlēma par labu dzīvei laukos, bet es paliku Rīgā," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta sākumu atceras Kiops.

Katrs sācis dzīvot savu dzīvi, un, lai gan Kiops bijis labi informēts par to, ka sievietei no viņa dzimušas veselas trīs meitas, no kurām divas ir dvīnītes, viņš dzīvojis savu mūziķa dzīvi un ģimenes jautājumos neiedziļinājies. Šovasar, dodoties uz kādu koncertu, viņš izlēmis apciemot bijušo mīļoto un meitenes.

”Biju pārsteigts par izaugsmi - nodomāju, cik man skaistas meitenes," ar mīlestību stāsta Kiops. Viņš izlēmis sakārtot lietas attiecībā uz mazajām skaistulēm, tāpēc nupat nodevis analīzes, pēc kurām guvis pilnīgi drošu apstiprinājumu - septiņgadīgās Sanija un Unda, kā arī piecus gadus vecā Sindija ir viņa meitas.

Nu mūziķis apņēmies pildīt tēva pienākumus, regulāri apciemojot mazās skaistules un attīstot viņu talantus - meitenes jau tagad izrāda izcilas muzikālas dotības.

”Lai gan mazajai ir tikai pieci gadi, viņa jau tagad saka, ka būs aktrise, un arī lielākās ir ļoti apdāvinātas. Visas jau taisa Pīlādžogas spērienus - meitenes ir patiešām enerģiskas un esmu apņēmies palīdzēt viņām attīstīt talantus. Ja viss izdosies, mēģināsim kopā startēt nākamajā Dziedošo ģimeņu šovā," stāsta Kiops.

Meiteņu audzināšanā gan mūziķis neiejauksies - tas labāk izdodas trijotnes māmiņai. ”Man jārada muzikālas performances, ģimenes dzīve mani vēl nesaista - varbūt kaut kad dziļās vecumdienās," smej mūziķis. Viņš atklāj, ka arī meitenes ir priecīgas par atrasto tēti, kurš pie tam vēl izrādījies Latvijas šovbiznesa zvaigzne.

”Mazākā, kurai ir ļoti skaļa balss, pa visu autobusu esot nobļāvusies: ”Tas mūsu tētis gan ir seksīgs!"," smejas mūziķis. Viņš esot ļoti laimīgs, redzot savas skaistās meitas, un uzskata mazulītes par savas skandalozās personības saulaino pusi.

”Tagad Latvijai nāksies izturēt veselus četrus Kiopus," jautrojas mūziķis, atklājot, ka labprāt piešķirtu meitenēm arī savu uzvārdu, jo meitenes aug ar māmiņas uzvārdu.

Redakcijas piebilde: bērnu attēli publicēti ar abu vecāku atļauju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!