Foto: DELFI

Trešdien, 1. maijā, klubā Just risinājās populārā dziedātāja Andra Kiviča (attēlā pa kreisi) jaunā klipa Pirmais valsis prezentācijas pasākums, kas izvērtās par īsti ģimeniskiem svētkiem.

Kiviča jaunā klipa prezentāciju plašā pulkā apmeklēja ar šovbiznesu saistīti cilvēki - režisors Igors Linga, jaunā dziedātāja Sandija Vīgante, skandalozais pianists Ivars Kļaviņš un citi Kiviča draugi un domubiedri.

Atbalstīt mīļoto vīrieti bija ieradusies Kiviča laulātā draudzene Madara, kā arī abu mazā meitiņa Keitija, kurai šis bija pirmais muzikālais burziņš, ko mazulīte savā dzīvē apmeklējusi.

Tāpat pasākuma laikā Kivičs saņēma apsveikumus ne tikai par jaunā klipa iznākšanu, bet arī kādu citu laimīgu dzīves notikumu - drīzumā ģimenei pievienosies vēl viena atvase.

Sarunā ar DELFI Izklaidi Kivičs apstiprināja, ka viņa sieva ir otrā bērniņa gaidībās, un pastāstīja, ka mazulītis pasaulē nāks jūlija beigās vai augusta sākumā.

Tiesa, gaidāmais ģimenes pieaugums Kiviča profesionālajos plānos būtiskas korekcijas neievieš – viņš turpina darbu pie dziesmas Skārienjūtīgs videoklipa, kā arī plāno koncertus dažādās Latvijas vietās.

"Nav iespējams pavadīt vairāk laika kopā ar sievu un meitiņu, kā jau es to daru, – kā jau mūziķis es kopā ar viņām esmu no pirmdienas līdz ceturtdienai," smejoties atzīst Kivičs.

Gaidāmais mazulis būs populārā skatuves mākslinieka trešais bērns - savienībā ar stilisti Danu Dombrovsku pasaulē nācis dēliņš Kristofers, kurš jau ir septiņus gadus vecs, bet mazulīte Keitija pasaulē nāca aizvadītā gada jūlijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!