Foto: Privātais arhīvs

Par vienu no pēdējo nedēļu apspriestākajiem personāžiem pašmāju šovbiznesā kļuvis mūziķis Andris Kivičs, kurš neilgi pirms Ziemassvētkiem paziņoja, ka nolēmis šķirties no sievas Madaras un jau uzsācis kopdzīvi ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi. Lai gan mīlestība starp abiem uzplaukusi pavisam nesen, Kivičs jau apsver bildinājuma izteikšanu un pat kopīgu bērniņu radīšanu.

Pirmie Ziemassvētki daudz apspriestajam mīlas pārim bija ļoti īpaši – tie tika svinēti pie Kiviča mammas. Kopā Andri un Lieni svētkos bija arī visi viņu bērni. Mūziķim ir divas meitas un dēls, savukārt viņa izredzētajai – trīs meitas.

Kivičs svētku laikā arī sociālajos tīklos palepojās ar savu kuplo saimi, un intervijā izdevuma "Privātā Dzīve" jaunākajā numurā viņš atklājis, ka gribētu, lai viņam ar Lieni ir divi kopīgi bērniņi. "Tad mums kopā būtu astoņi bērni. Domāju, Liene uz to parakstītos," stāstījis mūziķis.

Domas par bērniem raisījušas jaunās, mīlas pilnās attiecības ar Lieni. "Jūtu, ka mēs patiešām esam kopā. Ar katru dienu šīs izjūtas kļūst vēl stiprākas. Tas ir tā, it kā tu ilgi nevarētu atrisināt matemātikas uzdevumu un pēkšņi saproti, kā tas jādara. Nav nekādu trakumu, ir silti un mīļi," klāstījis Andris.

Mūziķa jauno mīlestību jau pieņēmusi arī viņa ģimene,kas novērtē Lienes sirsnību un mīļpilno attieksmi pret Andri.

"Mamma mani atbalsta. Viņai bijis manis žēl, jo Madara mani neesot nekad tāpat vien samīļojusi. Nepienāca klāt, lai nopaijātu galviņu, kaut ko labu pateiktu. Viņa bija "afigenna" labi iekārtojusies, un es to pat nepamanīju. Rukāju, lai visiem viss būtu. [..]," stāstījis mūziķis.

Tāpat arī Kivičs atklājis, ka viņa un Lienes attiecības nākotnē varētu vainagoties ar kāzām. "Būs arī saderināšanās gredzens – uz to viss dabiski virzās," piebildis Kivičs.

View this post on Instagram

Ja Tev ir miljons, Tu tik un tā nevari to nopirkt.Jo neviens nezin, kur tas pārdodās.

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on Dec 31, 2018 at 5:32pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!