Foto: instagram.com/marakatarska/

Miljoniem meiteņu visā pasaulē gatavas uz visu, lai līdzinātos realitātes šovu megazvaigznei un sabiedrības dāmai Kimai Kardašjanai. Latvija nav izņēmums. Savu tēlu pietuvināt Kardašjanas dailei jau centusies Seksīgā Lee, un viņas pēdās iet arī šovā Okartes skatuve iepazītā Māra Katarska jeb Katarsky (attēlā pa kreisi).

Ieguvusi popularitāti ar dalību Okartes skatuvē, Katarska ilgi fanu uzmanību diemžēl nespēja noturēt, taču meitene turpina aktīvi rosīties sociālajos tīklos un mēģina dažādi uzrunāt savus sekotājus.

Vienubrīd skaistulei bija izdevies savaldzināt publiku ar sava dupsīša bildēm, bet tad Latviju pāršalca fitnesa bums, un nu jau tvirti dupši rotā katru otro Instagram foto blogu.

Katarska, kura ļoti seko savam izskatam, ķērusies pie labi pārbaudītas viltības. Laika gaitā veikusi dažādus eksperimentus ar tēlu, Katarska apstājusies pie Kardašjanas imidža. Dziedātāja apgriezusi un nokrāsojusi matus Kardašjanas stilā, grimējas kā pasaules megazvaigzne un pat tērpus izvēlas līdzīgus tiem, kādos sabiedrībā iziet zvaigzne.

Lai visiem viss būtu skaidrs un latviešu skaistuli Instagram atrastu Kimas mīļotāji no visas psaules, Katarsky savām bildēm neaizmirst pielikt arī tēmturus kim un kk. Katarska steidz informēt arī pašu Kardašjanu par satraucošo līdzību, atzīmējot sevi attēlā ar viņas vārdu.

MM

A photo posted by M Ā R A K A T A R S K A (@marakatarska) on Mar 21, 2016 at 10:00am PDT

UNCOVER

A photo posted by M Ā R A K A T A R S K A (@marakatarska) on Mar 24, 2016 at 12:16pm PDT

Another great Sunday morning

A photo posted by M Ā R A K A T A R S K A (@marakatarska) on Apr 3, 2016 at 5:54am PDT

G

A photo posted by M Ā R A K A T A R S K A (@marakatarska) on Mar 28, 2016 at 9:06am PDT

Happy to do what we love

A photo posted by M Ā R A K A T A R S K A (@marakatarska) on Mar 29, 2016 at 7:01am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!