Foto: Vida Press

Oktobra izskaņā pasauli pāršalkusi ziņa, ka kanādiešu izcelsmes dziedātājs, par tīņu elku dēvētais Džastins Bībers un dziedātāja Selēna Gomesa (abi attēlā) atsākuši tikties, un sociālos tīklus burtiski sašūpojusi abu skatuves mākslinieku fanu sajūsma.

Tie, kuri cītīgi seko līdzi notikumiem pasaules šovbiznesā, noteikti atceras, ka Bībers un Gomesa savulaik tika dēvēti par saldo pārīti. Abi vairākkārt šķīrās un atkal sagāja kopā, savukārt aizvadītā gada vasarā bijušie mīlētāji publiski sagāja ragos, bet tīņu elks pēc kašķa deaktivizēja savu "Instagram" foto blogu.

Šī gada sākumā tapa zināms, ka Gomesa uzsākusi attiecības ar kanādiešu izcelsmes dziedātāju Eibelu Tesfeju jeb "The Weeknd". Savukārt ārzemju tabloīdi steidza vēstīt, ka Bībers par to esot pagalam neapmierināts.

Oktobra izskaņā paparaci izdevies tikt pie kadriem zelta vērtē – Bībers un Gomesa atkal manīti kopā. Kā vēsta izdevums "TMZ", pēdējās nedēļas laikā jaunieši satikušies vismaz trīs reizes.

Savukārt pirmdienas rītā sensāciju mednieki ar kamerām iemūžinājuši Bīberu iznākam no Selēnas Losandželosas savrupnama. Tiek ziņots, ka viņam mugurā esot bijis tas pats džemperis, kas iepriekšējā vakarā, arī viņa balTais džips visu nakti stāvējis pie nama, un tas liek domāt, ka viņš nakti pavadījis pie Gomesas.

Jāatzīmē, ka izdevums "People" pirmdien pavēstīja, ka Gomesas un "The Weeknd" attiecības esot pajukušas. Pārim pietuvināts avots bija pastāstījis, ka mūziķiem pēdējos mēnešos esot bijis ļoti noslogots darba grafiks – kamēr Selēna filmējusies Vudija Alena jaunajā filmā Ņujorkā, Eibels ir devies koncerttūrē.
Foto: Vida Press

Savukārt Bībers un Gomesa esot atsākuši sazināties pavisam nesen, kad atklājās, ka Selēnai vasaras izskaņā tika veikta nieres transplantācija. Tāpat arī abus esot satuvinājusi reliģija – abi mūziķi kalpo Hilsongas draudzē.

Tiesa, lai gan daudzi slavenību dzīvi atspoguļojošie mediji steidz ziņot, ka Bībers un Gomesa atkal kļuvuši par pāri, kāds anonīms informators izdevumam "Us Weekly" sacījis, ka pagaidām starp abiem esot tikai draudzība.

"Selēna pēc veselības problēmām vienkārši grib salīgt mieru ar Džastinu. Viņš pēc operācijas pret viņu ir izturējies ļoti jauki, un viņi abi labi sadzīvo," klāstījis zinātājs.

Savukārt citi stāstījuši, ka mūziķi atsākuši sazināties, pateicoties abu kopīgajiem draugiem. Tāpat arī abi vairākkārt esot nejauši satikušies baznīcā.

Tajā pašā laikā "TMZ" vēsta, ka Gomesas ģimene galīgi neesot mierā ar to, ka viņa atsākusi tikties ar Bīberu – radinieki uzskata, ka tā esot necieņa ne tikai pret Selēnas ģimeni, bet arī viņu pašu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!