Foto: Publicitātes foto

Šova TV zvaigzne dalībniekam Džokeram, īstajā vārdā Mārtiņam Nunguram (attēlā), šovs pavēris plašas iespējas visās sfērās. Iegūtā atpazīstamība viņam noderējusi ne tikai, lai veidotu nopietnu repera karjeru, bet arī mīlas lietās – brango reperi īpaši iemīlējušas meitenes.

Lai gan šova laikā kolēģi regulāri vilka Džokeru uz zoba par liekajiem tauciņiem, reālajā dzīvē situācija ir gluži pretēja - reperis pat ļoti patīk pretējā dzimuma pārstāvēm. Sociālajos tīklos puisis saņem kaudzēm vēstuļu no iepazīties kārām meičām, kuras vairāk par Džokera apaļumiem uztrauc tas, vai viņas pašas būs puisim pa prātam.

"Pienāk padsmitiem vēstuļu no meitenēm. Meitenes man jautā: kāda es tev liekos?" DELFI Izklaidei smejoties stāsts reperis. Puisis, kurš, jau ienākot šovā, paziņoja, ka meklē draudzeni, turpina meklējumus, un nu viņam ir vesels pulciņš, no kā izvēlēties.

"Atbildēju uz vairākām vēstulēm, bet ar divām meitenēm sāku sarakstīties nopietnāk. Nupat kā ar vienu no viņām sarunāju radiņu," var palepoties Džokers. Laimīgo pielūdzēju Džokers plāno vest uz kādu no Rīgas kafejnīcām.

Līdzīgi kā citiem slaveniem reperiem, piemēram, Gacho, Edijam Melnim un Kanje Vestam, arī Džokeram svarīgi, lai viņa meitene atbilstu noteiktiem skaistuma parametriem. "Manai meitenei jābūt slaidai, gudrai, jautrai. Ne klusai, man nepatīk klusas meitenes. Un apaļīgu draudzeni es arī nevēlētos," savu gaumi atklāj jaunais repa censonis.

Džokera pielūdzēju skaits drīzumā noteikti vēl palielināsies, jo viņš gatavojas sevi nopietni pieteikt repa mūzikas žanrā, izdodot singlu un video. Mūziķis jau konsultē arī citas jaunās Latvijas estrādes zvaigznes.

Par karjeru televīzijā reperis nesapņo, taču gatavs startēt vēl kādā TV šovā, lai popularizētu sevi kā mūziķi. "Es vēlos būt atpazīstams. Gribu, lai manas dziesmas ir dzirdamas radio un cilvēki tās atpazīst.

Esmu iecerējis dziedāt arī krievu valodā, lai manu mūziku saprastu arī, piemēram, Amerikā," nākotnes ieceres ieskicē Džokers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!