LNT muzikālā šova "Zvaigžņu lietus" dalībniece un skaļākās balss īpašniece Candy jeb Liene Bronuša nesūrojas par laika trūkumu. Dziedātāja pārliecināta, jo vairāk darba un pienākumu, jo vairāk var izdarīt.

Candy priecājas, ka viņas skatuves partneris šovā "Zvaigžņu lietus 2" ir Kristaps Streičs. "Man paveicies ar skatuves partneri, jo viņam ir ļoti laba balss. Ja runājam par muzikālo kvalitāti, man nav jāuztraucas kā viņš nodziedās. Varbūt tas cilvēkiem nav interesanti, ka dziesmu līdz galam nodziedam pareizi. Taču esam gatavi parādīt šovu un daudzveidīgus muzikālos priekšnesumus," paziņo Candy.

Dziedātāja priecājas, ka LNT šova "Zvaigžņu liets 2" dalībnieku komanda jau paguvusi kļūt par labiem draugiem un pagaidām nav jūtama konkurence. "Vismaz pirmajā šova nedēļā viss bija labi. Cilvēki ir jautri un interesanti. Varbūt tas tikai sākumā, bet ir sajūta, ka jau iepriekš ar visiem šova dalībniekiem esmu bijusi pazīstama. LNT komanda strādā profesionāli," šova radošo gaisotni slavina Candy.

Lai gan Liene ir ļoti spilgta dziedātāja ar labu vokālu, dziedātāja nevairās atzīt, ka pirms uzstāšanās pirmajā šova raidījumā piedzīvojusi lampu drudzi. "Man bija lielāks lampu drudzis nekā partnerim, jo vajadzēja par kleitu un citiem blakus efektiem domāt. Liekas, ka lampu drudzis ir normāla parādība, lai ir dzirkstelīte," pārliecināta Candy.

Viņa ar savu skatuves kompanjonu Streiču ļoti nopietni gatavojas šovam un mēģinājumi notiek katru dienu. Lielākoties dziedāšanas nodarbības notiek Kristapa studijā, kā arī trīs reizes nedēļā Candy un Kristaps dodas mēģināt uz Rīgas kinostudiju. "Pagaidām mums izpalicis tikai viens mēģinājums 1. septembrī, kad dēlēns Sebastians Matiass (3) sāka iet pirmsskolas izglītības iestādē," viņa skaidro.

Liene smej, ka līdzko svētdienās beidzas šova afterpārtijs, tā sākas mēģinājumi.

Candy nesūdzas par laika trūkumu un paskaidro, ka visu pagūst izdarīt - bērnu audzināt, vīru apmīļot, šovā piedalīties, pasniegt vokālās privātstundas un vēl mācīties motociklu vadītāju kursos. Starp citu, Lienei jau ir motocikls "Suzuki Bandit", bet dziedātāja kaļ plānus par jauna dzelzs rumaka iegādi. Tikai vispirms jānokārto motocikla vadītāja apliecība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!