Foto: Privātais arhīvs
Krīzes ir neizbēgamas jebkurā laulībā, uzskata mūziķa Mika Dukura sieva Laura, un arī šim pārim, divu burvīgu bērnu vecākiem, šāds pārbaudījums nav gājis secen, viņi atklājuši TV šovā "Mīla burbulī".

Kā Dukuri atklāj attiecību šovā, pagājušajā vasarā pēc 12 kopā pavadītiem gadiem bijis brīdis, kad abi kādu laiku dzīvojuši šķirti un bijuši nopietnās pārdomās, vai kopīgs ceļš vispār vēl ir iespējams.

Runājot par krīzes iemesliem, Miks atzīst, ka pieļāvuši daudziem pāriem tipisku kļūdu – sākuši viens otra klātbūtni un attiecības uztvert pārāk pašsaprotami: "Katrs bijām ierakušies savos darbos un problēmās, un viens otram īpašu uzmanību vairs nepievērsām. Arī bērni paņem ļoti daudz laika un uzmanības. Arī pandēmijas situācija darīja visus nervozākus, īpaši jau mani, jo nesapratu – kā tagad varēšu strādāt un pelnīt naudu," skaidro dziedātājs.

Viņuprāt, ir svarīgi nepalaist garām momentu, kad izrunāties un salabt vēl ir iespējams. Tas jādara tad, kamēr pie dzīves atsevišķi vēl nav pārāk pierasts. Svarīga loma lēmumā palikt kopā, protams, bija arī bērniem. "Ja mēs būtu divi vien, izšķirties būtu pavisam vienkārši," spriež Laura Dukure.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!