Foto: DELFI
Jau vairākkārt vēstīts par savulaik Latvijā tik populārās dziedātājas un dīdžejmeitenes Elīnas Fūrmanes jeb Ellas (attēlā) panākumiem ASV, un viņas sasniegumi turpina uzņemt apgriezienus – tuvākajā laikā latviešu daiļava Santamonikā plāno atvērt šiku modes butiku.

Ella uz ASV pārcēlās pirms vairākiem gadiem, un pa šo laiku viņa jau paguvusi ne tikai kļūt par visnotaļ pieprasītu dīdžejmeiteni un iekarot Holivudu, bet arī apprecēties un pievērsties rotu dizainēšanai. Tagad viņa nolēmusi izmēģināt spēkus arī apģērbu biznesā.

Ellai izveidojusies ļoti veiksmīga sadarbība ar 2010. gadā dibināto modes zīmolu Rock Etiquette, un pēdējā laikā pievilcīgā blondīne vairākkārt gozējusies brenda reklāmas kampaņās.

Tagad tapis zināms, ka Elīna Rock Etiquette interesēs darbojas ne tikai kā modele - viņa ir arī viena no zīmola līdzīpašniecēm, un drīzumā Ella kopā ar zīmola galveno bosu un dibinātāju Deividu Āronu atvērs šiku apģērbu butiku.

Kā vēsta tīmeklī pieejamā informācija Rock Etiquette apģērbus iespējams iegādāties internetā, kā arī specializētajā veikaliņā, kurš atrodas Losandželosā, taču biznesa paplašināšanās nolūkos Ella ar saviem kolēģiem šomēnes plāno šiku butiku atvērt arī Santamonikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!