Foto: Privātais arhīvs

Savulaik Latvijā populārā dziedātāja Elīna Fūrmane jeb Ella (attēlā) jau vairāk nekā divus gadus dzīvo ASV, kur mēģina izveidot ne tikai veiksmīgu dīdžeja karjeru, bet cenšas pierādīt sevi arī citās jomās, regulāri dodoties uz dažādiem kastingiem.

Tagad Elīnai atkal uzsmaidījusi neticama veiksme - viņa piedalījusies kosmētikas zīmola Cinema Secrets foto sesijā un pozējusi kā Sniegbaltīte.

Cinema Secrets ir amerikāņu kosmētikas zīmols, kas piedāvā ne tikai ikdienā lietojamus skaistumkopšanas līdzekļus, bet arī kino specefektu grimu un dažādus Helovīna kostīmus.

Šis zīmols ir iecienīts Holivudas kino darboņu vidū, jo tas piedāvā plašu produktu klāstu, ar kuru palīdzību var izveidot šausmu filmām nepieciešamos efektus.

Vienā no uzņēmuma reklāmas kampaņas foto sesijām piedalījusies arī Ella, kura iejutusies Sniegbaltītes tēlā. Sociālajos tīklos Elīna izteikusi milzīgu paldies savai aģentei Nikijai, kura viņai izkārtojusi un noorganizējusi šo "haltūriņu".

Savā Instagram fotoblogā dīdžejmeitene padalījusies ar vairākiem aizkulišu attēliem no foto sesijas. Bildēs viņa sevi iemūžinājusi pirms un pēc grima uzklāšanas, lai uzskatāmāk nodemonstrētu, kā kosmētika mainījusi viņas izskatu, kā arī patīksminājusies, ka viņa ir Sniegbaltītes blondā versija.

Ella, kura šovasar uz neilgu laiciņu bija ieradusies Latvijā, ASV regulāri piedalās dažādos mazbudžeta projektiņos, ar kuru palīdzību meitene cenšas iekļūt lielā šovbiznesa apritē.

Pērnā gada nogalē Ellai radās iespēja filmēties seriālā Beverly Hills 90210: New Generation, kur viņai bija uzticēta iespēja būt par ķermeņa dubultnieci Kamillai Grāmerei no šova Real Housewives of Beverly Hills.

Savukārt augusta sākumā Ella savus sociālo tīklu sekotājus informēja, ka viņa filmējas telekompānijas CBS jaunajā seriālā We Are Men. Paredzēts, ka šis seriāls uz ekrāniem iznāks šogad. Tiesa, tas, kāda un cik liela lomiņa iedalīta Ellai, nav zināms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!