Foto: Privātais arhīvs

Straujiem soļiem tuvojas vasara, kuras gaidās vairāki populārie latvieši jau sākuši smagus treniņus sporta zālē, lai pludmales sezonā būtu vislabākajā fiziskajā formā, taču dīdžejmeitene Elīna Fūrmane jeb Ella (attēlā) ASV jau paguvusi izrādīt savu augumu seksīgā bikini.

Ella jau vairākus gadus par savām mājām sauc ASV, kur savulaik talantu šovā Talantu fabrika iepazītā blondīne izveidojusi visnotaļ atzīstamu dīdžeja karjeru, kā arī paguvusi nofilmēties epizodiskās lomiņās vairākās filmās un seriālos.

Latvijā efektīgā dīdžejmeitene parādās visai reti - pēdējo reizi viņa dzimtenē viesojās pērnā gada decembrī, un toreiz Ella visiem saviem daiļrades cienītājiem sniedza ekskluzīvu šovu Rīgas populārajā naktsklubā Coyote Fly.

Ella pret pašmāju presi un medijiem izturas izvairīgi - tā vietā viņa par savām gaitām un panākumiem profesionālajā sfērā visus interesentus informē pati. Dīdžejmeitene ir aktīva sociālo tīklu lietotāja, un viena no viņas iecienītākajām tīmekļa lapām ir foto vietne Instagram.

Tā, piemēram, aizvadītās nedēļas izskaņā Ella saviem draugiem un atbalstītājiem atrādījusi attēlu, kurā izrāda savu trenēto, zeltaini iedegušo augumu un pozē seksīgā bikini, un foto interneta vidē jau iemantojis visai lielu atsaucību.

Bildē dīdžejmeitene redzama kopā ar vēl divām daiļā dzimuma būtnēm, no kurām viena ir leģendārā latviešu hokejista Artūra Irbes meita Anita (attēlā labajā pusē). Tāpat jāpiemin fakts, ka attēls tapis Maiami.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!