Sestdien Jaltā savu 70. dzimšanas dienu atzīmēja bijušais Ukrainas prezidents Leonīds Kučma. Viņu apsveikt bija ieradušies vairāk kā 400 viesu un viesību galvenais notikums bija Eltona Džona uzstāšanās.

Pie atsevišķa galda sēdējuši Polijas, Moldovas, Slovākijas un Rumānijas eks-prezidenti, bet Krieviju šajās svinībās pārstāvēja Viktors Černomirdins.

Viesības organizēja un visus izdevumus sedza Kučmas znots -biznesmenis Viktors Pinčuks. Summa gana iespaidīga - viesības izmaksājušas apmēram 10 miljonus dolāru, no kuriem puse kā honorārs samaksāts Eltonam Džonam.

Viesi cienāti ar 2001. un 2004. gada franču vīniem. Protams, uz galda bija arī konjaks, vodka un viskijs. Mielastā pasniegti ēdieni no Vidusjūras un franču virtuves, pamatēdieni bijuši jēra karē un karaliskās garneles. Dejas ilgušas līdz trijiem naktī.

Kučmu apsveikt bija ieradies arī Filips Kirkorovs, kurš jubilāram uzdāvināja aproču pogas no "Marc Jacobs" 12 tūkstošu eiro vērtībā. Viesībās uzstājies arī krievu tenors Nikolas Baskovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!