Foto: F64

Šīs nedēļas vidū LNT talantu šova O!Kartes akadēmija kopmītnes telpās jaunie dziedātāji, piedaloties jautājumu un atbilžu vakarā, atklājuši savus lasīšanas paradumus, un ar negaidītu paziņojumu skatītājus pārsteigusi "akadēmiķe" Evija Sloka (attēlā).

Viena no populārākajām un pieredzes bagātākajām talantu šova dalībniecēm, grupas Klaidonis solista Māra Slokas meita Evija pastāstīja, ka viņa pēdējo grāmatu izlasījusi pirms četriem gadiem, bet uz lūgumu precizēt, kas tā bijusi par grāmatu, viņa atbildēt nespēja, jo darba nosaukumu esot aizmirsusi.

Neraugoties uz to, ka 20 gadus vecā Rīgas koledžas pirmā kursa studente pēdējo grāmatu izlasījusi pirms četriem gadiem, kā savu mīļāko grāmatu viņa minēja Džordža Orvela antiutopiju (šo jēdzienu gan Evija pati nelieto) Dzīvnieku ferma.

Šaubas par to, ka viņa šo grāmatu patiešām ir lasījusi, gan rada fakts, ka tad, kad meitenei vajadzēja sīkāk pastāstīt grāmatas saturu, viņa neko īpaši sakarīgu nespēja pateikt.

Arī pārējās šovā palikušās meitenes atklāja savu literatūras gaumi - Samanta Tīna atzina, ka viņas mīļākā grāmata ir Dena Brauna Da Vinči kods, bet karstasinīgā Anna Dribas priekšroku dod Paulu Koelju darbiem.

Tāpat topošās dziedātājas dalījās sapņos par to, kuriem žurnāliem viņas vēlētos sniegt interviju un fotografēties - Evija sapņo par interviju sieviešu žurnālam Santa vai dzeltenās preses izdevumam Privātā dzīve, Anna sarkanā flamenko kleitā vēlētos gozēties uz Cosmopolitan vāka, bet Samanta savas fotogrāfijas "ar pliku muguru" labprāt redzētu žurnālā FHM.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!