Foto: instagram.com/beyonce
Amerikāņu dziedātājas Bejonsas Noulzas (attēlā) fani sociālajos tīklos sacēluši lielu brēku – izplatījušās runas, ka viņai, iespējams, sākušās dzemdības.

Ogles baumu ugunskuram piešāvis kāds anonīms informators, kurš apgalvo, ka naktī no otrdienas uz trešdienu dvīņu gaidībās esošā dziedātāja nogādāta kādā Losandželosas klīnikā. "Bejonsas apsargi tika manīti pie viņas Beverlihilsas mājām ar diviem bērnu autokrēsliņiem, kas tika vesti uz slimnīcu.

Ārstu noteiktais dzemdību datums bija 12. jūnijs. Pēdējā laikā dziedātāja regulāri dodas vizītēs pie sava ginekologa, tomēr šoreiz viss ir citādāk," izdevumam "Hollywood Life" klāstījis informators, un ziņa zibenīgi izplatījusies arī citos tabloīdos.

Kā norādījis "cilvēks no iekšienes", pie Losandželosas slimnīcas, kurā Bejonsa gatavojas dzemdēt, stāvot trīs džipi ar apsardzi.

"Bejonsas apkalpojošais personāls ir kā uz adatām, jo viss liecina par to, ka dvīņi pavisam drīz nāks pasaulē," sacījis pļāpīgais labdaris.

Tiesa, kā norādījis izdevums "The Daily Mail", iepriekš bija izplatījušās runas, ka Bejonsa dvīņus laidīs pasaulē mājdzemdībās – kāds zinātājs medijiem nesen bija stāstījis, ka viņas un repera Jay Z kopīgajā miteklī nodrošināts viss nepieciešamais dzemdībām.

Savukārt sociālos tīklus pāršalkušas Bejonsas fanu žēlabas – dziedātājas pielūdzēji mokās neziņā par to, kas notiek, un nespēj saprast, vai ziņas par to, ka viņu elkam sākušās dzemdības, ir patiesas.

Atgādinām, ka Bejonsa februāra sākumā, "Instagram" tīklā publicējot drosmīgu foto, plašākai sabiedrībai atklāja, ka viņa zem sirds nes dvīņus. Viņas un repera Jay Z ģimenē jau aug abu kopīgā meitiņa Blū Aivija, kurai janvārī apritēja pieci gadi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!