Foto: Vida Press
Viens no šī brīža karstākajiem pasaules šovbiznesa tematiem ir notikumi amerikāņu dziedātājas Teilores Sviftas (attēlā) privātajā dzīvē. Kad līdz katrai sīkākajai detaļai iztirzāts viņas mīlas romāns ar aktieri Tomu Hidlstonu, prese ķērusies klāt mūziķes krūtīm.

Mākslinieces fani un vērīgie žurnālisti piefiksējuši, ka pēdējā laikā Sviftas krūšu zona burtiski uzbriedusi. Dziedātāja vienmēr lepojusies ar nelieliem pupiņiem, taču, aplūkojot foto, kas uzņemti šogad, redzams, ka sievišķīgie apaļumi kļuvuši kuplāki.

Sviftas fani sociālajos tīklos metušies apspriest dziedātājas krūtis, un to pēkšņās izmaiņas satraukušas daudzus. Tā kā pēdējā laikā dziedātājai nemitīgi pa pēdām seko paparaci, pasaules novērtējumam tiek sniegti arvien jauni kadri, kuros redzama māksliniece.

Daudzi pamanījuši, ka jūlija sākumā tapušajos paparaci kadros, kuros Svifta kopā ar Hidlstonu un draugiem atpūtās Rodailendas pludmalē, viņas bikini augšiņa ir krietni piepildītāka nekā agrāk.

Arī jaunākie foto vērīgajiem faniem un žurnālistiem likuši prātot, vai tik Sviftai nesen nav veikta krūšu palielināšanas operācija. Ārvalstu mediji sākuši salīdzināt pēdējā laikā tapušos momentuzņēmumus ar senākiem kadriem.

Savukārt fani sociālajos tīklos prātojuši, kā tas nākas, ka Svifta pēkšņi tikusi pie lielākiem pupiņiem. Optimistiski noskaņotie izteikušies, ka viņa, iespējams, pēdējā laikā iecienījusi krūtis izceļošu krūšturi.

Savukārt zinātāji un jomas eksperti klāstījuši, ka Svifta, kuru, starp citu, izdevums "Forbes" šonedēļ atzina par pelnošāko slavenību, palutinājusi sevi ar krūšu implantiem. Pati māksliniece gan pagaidām savus pupiņus nav centusies aizstāvēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!