Foto: DELFI

Pirms divām nedēļām dziedātāja Antra Stafecka (attēlā), kura visu savas publiskās karjeras laiku bijusi tumšmate, pārsteidza fanus, atklājot, ka plāno pāriet uz gaišāka toņa matiem. Vairākos piegājienos veiktas pamantīgas pārmaiņas, un māksliniece atrādījusies pavisam jaunā imidžā.

To, ka sākušās pārmaiņas imidžā, Antra faniem atklāja 13. decembrī, pastāstot, ka gods pārveidot viņas matu krāsu ticis friziermeistaram Kristapam Slakterim. Māksliniece solīja informēt fanus par pārvērtību procesu un savu vārdu turēja.

Sākumā Antras ogļu melnie mati tika pie medus blonda toņa. Nākamajā dienā dziedātāja atkal devās pie meistara, lai tiktu pie gaišākām šķipsnām. Drīz jau Antra priecēja fanus ar bildēm, kurās redzama kā gaišmate.

Mākslinieces Instagram draugi jau jūsmo par to, cik lieliski Antrai piestāv jaunā matu krāsa un novērtē, ka Antra izskatās patiešām stilīgi. Svētku laikā māksliniece palutinājusi fanus ar īpaši daudzām bildītēm, atklājot to, ka jaunā matu krāsa viņai izskatās perfekti kopā ar dažādiem tērpiem un ieveidota vairākos variantos.

Pēc svētkiem Antra atkal devusies pie sava iemīļotā friziera, un nu viņas mati kļuvuši pavisam blondi. Simpātiskā māksliniece liek nojaust, ka ar to pārvērtības nebūt nebeidzas - viņa sapņo par vēl gaišāku toni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!