Foto: Privātais arhīvs

Pazīstamā dziedātāja Antra Stafecka (attēlā ar frizieri) pēc lieliska snieguma šova Izklausies redzēts otrajā sezonā izlēmusi ļauties drosmīgam eksperimentam arī pati ar savu izskatu. Simpātiskā tumšmate pirmo reizi publiskās karjeras laikā tikusi pie gaišāka toņa matiem.

Simpātiskā Antra visu savas publiskās karjeras laiku lepojusies ar ogļu melniem matiem. Māksliniece eksperimentējusi ar griezumiem un dažādiem stilīgiem izskuvumiem, pieaudzējusi matus, taču nekad nav mainījusi to krāsu.

Svētdienas, 13. decembra, pēcpusdienā viņa portālā Instagram ievietojusi attēlu, kurā redzama ar jaunu matu krāsu. Dziedātājas ogļumelnie mati ieguvuši glītu medus blondu toni.

Kā atklāj Antra, tas esot tikai sākums vēl lielākām pārvērtībām. "Ekstrēmo pārvērtību process ir uzsākts! Kas būs pēc tam, to noteikti redzēsiet! Paldies Kristapam Slakterim! Trakajiem profesionāļiem pieder pasaule," intrigu atklāj dziedātāja.

Viņas talanta cienītāji bildi jau novērtējuši ar simtiem "patīk" atzīmju un interesējas, vai simpātiskā dziedātāja gatavojas kļūt par blondīni. Antra pagaidām uz šo jautājumu nav atbildējusi.

Blondo matu krāsu Antra piemērīja šovā Izklausies redzēts, iejūtoties blondās Pink tēlā. Šis tēls Antrai tik labi piestāvēja, ka, iespējams, viņa būs iedvesmojusies patiešām izbalināt savu galvas rotu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!