Foto: Privātais arhīvs

Jaunā dziedātāja Jeļena Vavilova, kura šovbiznesa aprindās pazīstama kā E.Lena (attēlā), izbaudījusi Jauno vilni, devusies citu muzikālos baudījumu meklējumos un nonākusi Krimā - pašā Vladimira Putina rezidencē.

"Pēc Jaunā viļņa devos meklēt jaunus muzikālos iespaidus. Devos uz festivālu Kazantips, kas notiek Ukrainā. Līdz tam biju dzirdējusi tikai negatīvas atsauksmes par šo pasākumu, bet daži draugi tomēr pārliecināja par pretējo," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta populārā E.Lena. Un, kā izrādījies, draugiem bijusi taisnība.

"Tas bija kaut kas ļoti, ļoti kruts, nesalīdzināms ne ar ko. Vislabākie pasaules dīdžeji vienuviet, dažādas skatuves, nenormāli kvalitatīvs skanējums. Kā deviņos vakarā uz turieni gājām, tā desmitos rītā tikai atpakaļ. Visiem labas mūzikas piekritējiem iesaku turp aizbraukt, tiešām ir to vērts," iesaka labas mūzikas pazinēja.

Tā kā pasākums notika Krimā, E.Lena kopā ar brāli izlēmusi pilsētā vēl nedaudz atpūsties pēc festivāla. "Tiesa gan, Krima nav tik eiropeiska kā Jūrmala, bet toties tur ir loti skaista daba un brīnišķīgs gaiss.

Atpūtāmies viesnīcā, kuru agrāk kā savu atpūtas rezidenci uzcēlis Vladimirs Putins. Pēdējos divus gadus rezidence ir atvērta arī viesiem. Viss, protams, bija augstākajā līmenī, Krimai kaut kas pilnīgi neraksturīgs. Domāju, ka nākošgad es tur noteikti atgriezīšos," patīkami pārsteigta par Putina rezidenci ir dziedātāja.

Pie reizes E.Lena paspējusi arī apmeklēt turpat notiekošo bērnu Jauno vilni, kuru apmeklējis arī pats Ukrainas prezidents. Dziedātāja vasarā nedaudz iepauzējusi ar strādāšanu un smeļas spēkus jaunam darba cēlienam.

"Vasara tomēr ir brīvlaiks, visi apkārt atpūšas. Dziesmu esmu ierakstījusi, tikai jānoved līdz gala rezultātam. Tas tāds māksliniecisks process, kurā labāk nesteigties," fanus informē E.Lena.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!