Foto: Privātais arhīvs

Angļu mūziķis Robijs Viljamss lieliski demonstrē, ka pašizolācijas apstākļos garlaicībai vietas nav. Vismaz viņa ģimenē.

Robijs Viljamss, kurš nesen kļuva par tēti savam ceturtajam bērnam, dāsni dokumentē savu pašreizējo mājas dzīvi, kad, tāpat kā visi, spiests uzturēties tikai dzīvesvietā.

48 gadus vecā mūziķa ģimenē no garlaicības nav ne smakas. Par to lielākoties parūpējas gan kuplais bērnu pulciņš, gan viņu māte Aida Fīlda, kura regulāri "Instagram" vietnē ievieto mājas dzīves kolorītākos kadrus.

Tā, piemēram, ģimene izklaidējas pārģērbjoties efektīgās drānās un izspēlējot dažādas etīdes. Bet jaunākajā vēstījumā Robijs redzams ar nolaistām ūziņām un pliku dibenu.

Mūziķa ģimenē liela vieta atvēlēta arī pašai mūzikai. Gluži vai par interneta hitu kļuvusi Viljamsa meitas sacerēta mūzika, ko bērns spēlē uz klavierēm, bet tēvs dzied.

View this post on Instagram

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on Apr 30, 2020 at 4:59pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on Apr 22, 2020 at 5:44pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on May 4, 2020 at 11:07pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on Apr 15, 2020 at 3:31pm PDT

Robijs Viljamss ar aktrisi Aidu Fīldu apprecējās 2010. gadā. Pāris audzina četrus bērnus – astoņus gadus veco meitu, sešus gadus vecu dēlu, divgadīgu dēlu, un šogad piedzimis jaunākais puika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!