Foto: Vida Press

Aizvadītās nedēļas izskaņā par precētu sievu kļuvusi britu popmūzikas zvaigzne Elija Goldinga. Viņa mijusi gredzenus ar mākslas darbu dīleri un tirgotāju Kasparu Džoplingu.

Pāris sestdien apprecējies Jorkā, Ziemeļjorkšīrā. Izdevums "People" vēsta, ka Goldinga ar mīļoto gredzenus mijusi izdaudzinātajā Jorkas katedrālē, kas ir lielākā gotiskā katedrāle Anglijā.

Līgava pie baznīcas piebrauca zilā "Volkswagen" retro busiņā. Savā īpašajā dienā Goldinga bija tērpusies tradicionālā, baltā kleitā ar augstu apkakli, garām piedurknēm un lielu plīvuru.

Līgavas pušķis bija darināts no baltiem ziediem.

Kā vēsta ārzemju prese, kāzu ceremonijas viesu vidū netrūka slavenību. Viesu vidī bija popdziedātāja Keitija Perija un aktieris Orlando Blūms, dziedātājs Džeimss Blants ar sievu Sofiju, aktrise Sjenna Millere, britu princeses Eiženija un viņas mamma, Jorkas hercogiene Sāra un daudzi citi sabiedrībā zināmi ļaudis.

Jau vēstīts, ka Džolpinga vecāki ir britu aristokrāti. Viņš un Goldinga ir kopā aptuveni trīs gadus. Pērn augustā pāris saderinājās.

Goldingas vīrs savulaik mācījies prestižajā Ītona koledža Lielbritānijā. Šajā pašā izglītības iestādē zinības apguvuši arī abi britu prinči Viljams un Harijs.

Vēlāk Džoplings Hārvardā studējis mākslas vēsturi un arhitektūru, šobrīd viņš strādā izsoļu nama "Sotheby's" Ņujorkas birojā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!