Foto: Privātais arhīvs

Pēc iepazīšanās ar savu liktenīgo sievieti Dainu mūziķis Sandis Kiops (attēlā pie Bentley) ballīšu vietā sācis nodoties Eiropas apceļošanai. Pāris pusgada laikā apciemojis jau sešas valstis, un labākos kadrus no braucieniem Kiops labprāt atrāda arī faniem.

"Pusgada laikā jau esam paspējuši paviesoties Lietuvā, Igaunijā, Zviedrijā, Spānijā, Itālijā un Vācijā. Ceļošana mums ar Dainu ir kļuvusi par sava veida hobiju un saldu kopā pabūšanas laiku.

Jo ārzemēs mēs esam kopā ik minūti un aizmirstam par sadzīviskajām lietām, nododamies tikai viens otram pilnībā. Mēs savu mīlestību nesam visā pasaulē," sarunā ar DELFI Izklaidi to, kāpēc ballītes nomainījis pret ceļojumiem, skaidro mūziķis.

Ziemassvētkus un Kiopa dzimšanas dienu 24. decembrī pāris nosvinējis Berlīnē ar īpašu glanci. "Tā bija mana jaukākā dzimšanas diena mūžā, mēs abi jutāmies kā skaistā, jaukā pasaciņā mūsu mīlestības un Berlīnes Ziemassvētku noskaņas iespaidā.

Mēs pat noīrējām lielo Berlīnes Eiropas tirdzniecības centru manā dzimenītē, lai tur varētu atpūsties un iztrakoties tikai divatā," par savu grezno dzīvi ārzemēs stāsta mūziķis, solot jau drīzumā publiskot video, kur iemūžinātas pāra izklaides tirdzniecības centrā.

Jauno gadu pāris svinēs tepat Latvijā, kur Kiops sniegs koncertu mīļotajai piederošajā Grīvas krogā. Savukārt jau februārī abi brauks uz Spāniju. "Vispār pastāv iespēja, ka pēc kāda laika mēs vispār pārvāksimies dzīvot uz saulaino Spāniju.

Mīļā jau kādu laiku atpakaļ tur dzīvoja sešus gadus un saimniekoja krodziņā, tagad apsveram atkal tādu iespēju," faniem ne visai iepriecinošu nākotni ieskicē Kiops.

Mākslinieks novēl saviem faniem un visai tautai jaunajā gadā mīlēt vienam otru un daudz ceļot. "Un, protams, klausīties manas dziesmas," nācijai vēl leģendārās Pīlādžogas autors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!