Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju skatuve māksliniece Linda Leen pēdējos mēnešos kardināli mainījusi stilu, un nesen viņai atkal izdevies pārsteigt ar krāšņu vizuālo tēlu.

Pērnā gada izskaņā Linda tika pie jaunas frizūras – dziedātāja nogrieza garās cirtas, kas daudzus gadus bija neatņemama viņas tēla sastāvdaļa, un pārsteidza ar zēngalviņu. Pēdējā laikā mainījies arī mūziķes stils. Ja agrāk viņa priekšroku tevi sievišķīgai elegancei, tad pēdējās nedēļās viņa, dodoties uz saviesīgiem pasākumiem, izvēlējusies ikdienišķas, vienkāršas drānas.

Tiesa, tiem, kuri satraucās, ka Linda uz visiem laikiem nolēmusi mainīt savu tēlu, atsakoties no jutekliskiem dekoltē un elegantām kleitām, kas izceļ viņas sievišķību, nav iemesla skumt.

Aizvadītās nedēļas nogalē koncertzālē "Valmiera" notika Lindas Leen un ģitārista Riharda Lībieša koncertprogramma "Introversijas", un dziedātāja uz skatuves kāpusi īpaši valdzinošā izskatā – samta kleitā ar caurspīdīga auduma ielaidumiem. Savukārt nevīžīgi sabužinātā zēngalviņa viņas tēlam piešķīrusi nebēdnīgu odziņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!