Latviešu dziedātāja Liene Greifāne ir mamma diviem brašiem dēliem. Tiesa, dzīve iekārtojusies tā, ka vecākais no viņiem – Sebastians – šobrīd dzīvo Amerikā pie sava tēva.

Liene ar vīru Igoru un abu kopīgo dēlu Kristoferu šobrīd dzīvo Maskavā. Dziedātāja uz Krievijas galvaspilsētu pārcēlās 2016. gada rudenī, lai studētu kino režiju.

Savukārt Greifānes pirmdzimtais dēls Sebastians Matiass ir jau 13 gadus vecs. Viņš šobrīd dzīvo Amerikā pie sava tēta Arta Bronuša.

Raidījuma "Sapnis par Eiropu" ietvaros pie Greifānes Maskavā nesen viesojās Intars Rešetins, un pārraidē dziedātāja ne tikai izrādīja savu dzīvokli, pastāstīja par savu ikdienu Krievijā un izklāstīja, kā iepazinusies ar vīru Igoru, bet arī ļāva vaļu emocijām, runājot par vecāko dēlu.

Greifāne izplūda asarās un pastāstīja – vecākais dēls pats izvēlējies dzīvot pie tēva. Lai gan dziedātājai ir sāpīgi un smagi, viņa šo savas atvases vēlmi ciena un pieņem.

Greifāne arī pastāstīja, ka arī savu nākotni redz Amerikā. Viņa sapņo pēc pāris gadiem pārcelties uz ASV un tur veidot filmas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!