Foto: Privātais arhīvs
Pirmdienas, 11. janvāra, vakars bijis liktenīgs dziedātājas Lienes Greifānes ģimenei un kādai mazai dzīvībiņai. Lienes mamma izglābusi kucēnu, kurš bijis pamests pie atkritumu tvertnēm, ieslodzīts aizlīmētā kastē.

Par mammas varoņdarbu Greifāne, kura ir aktīva sociālo tīklu lietotāja, savus Instagram sekotājus informēja vēlā pirmdienas vakarā, papildinot savu ierakstu arī ar suņuka bildi (attēlā abi kopā). Dziedātājas fani metušies slavēt viņas mammu un šausmināties par cilvēkiem, kas spēj tik nežēlīgi izrīkoties ar mazu dzīvību.

"Es arī to nekad nesapratīšu. Tāda cietsirdība. Un viņš ir tik mīļš un pūkains," par ļaudīm, kas spēja sunīti ieslodzīt kastē un nolikt pie mēslainēm, šausminājās Liene. Dziedātāja pastāstījusi baisā notikuma detaļas.

"Mammas suns atrada un mammai parādīja kasti, kur kāds pīkstēja, mamma bija šokā, atverot aizskočoto kasti. Sunītis bija galīgi pārsalis un nevarīgs. Bet ārsti teica, ka puika braši izturējis," par cilvēku nežēlību pasaulei pavēstījusi dziedātāja.

Sunītim ārkārtīgi paveicies, jo viņš ir ne tikai glābts, bet, iespējams, pat atradis lieliskus saimniekus. "Iespējams, sunītis nāks mūsu ģimenē, ja vīrs piekritīs," pačukstējusi māksliniece.

Otrdienas rītā mākslinieces Instagram profilā parādījusies daudzsološa bilde. Tajā redzams mazais atradums, kurš jau mīļi nosaukts par jauno draugu Patriku, un Liene faniem atklāj, ka mīlulis turpmāk dzīvos pie viņas mammas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!