Foto: F64

"Nezinu, kāpēc jūtu apdraudējumu, skaļi runājot par šādām lietām. Tas šķiet tik privāti," intervijā žurnālam "Ieva" saka latviešu dziedātāja Ieva Kerēvica, kura tikai tagad atklāj, ka pirms gada kļuvusi par precētu sievu.

Intervijā "Ievai" 43 gadus vecā dziedātāja pastāstījusi, ka ir oficiāli noformējusi attiecības ar savas jaunākās meitas tēvu Kārli. Kerēvica ir divu meitu māmiņa – Grietai ir deviņi gadi, Hertai – viens.

Kerēvica precējusies zaļā samta kleitā brīdī, kad gaidīja otro bērnu. "Izdarījām to klusi, privāti un intīmi, bez liekiem skatieniem, ausīm, vērtējumiem, viedokļiem... Un man pašai tas bija milzīgs solis," saka māksliniece. Pēc sareģistrēšanās jaunais pāris ar diviem draugiem devušies uz restorānu.

Dziedātājas vīrs iepriekš dzīvojis ārzemēs un savu dzīvi Latvijā ilgstoši neredz. Ģimene novembrī aizbraukusi uz Bali un pēc tam pārcēlusies uz Indiju. Intervija žurnālam "Ieva" notikusi Rīgā.

Kerēvica septiņus gadus viena audzinājusi savu vecāko meitu, un Kārlis viņas dzīvē ienācis strauji. Kā pirms vairāk nekā gada televīzijā atklāja viņa, Ieva ieturējusies restorānā, kur viesmīlis bija viņas nākamais vīrs (iepazīšanās stāsts plašāk lasāms šeit).

"Mums nav bijis iepazīšanās perioda piecu, septiņu vai pat desmit gadu garumā. Tāpēc mēs šobrīd risinām jautājumus, kas iet secen citiem pāriem, kas pazīst viens otru ilgāk. Mums ir bijis daudz sarunu ar partneri," intervijā saka viņa.

Pašlaik Kerēvicas vīrs strādā Liverpūles restorānos: "Viņa darbs ir pieprasīts un ļoti labi apmaksāts. Pēta dažādas tirgus shēmas, kuras man vairāk izskatās pēc lielpilsētu reljefa un visādiem okeānu viļņiem," smej Kerēvica.

Pilna intervija lasāma 7. jūnija izdevumā "Ieva" vai portālā "Santa.lv"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!