Foto: Privātais arhīvs

Jaunā dziedātāja Jekaterina Elizabete Tindemarka jeb Katy Tindemartk (attēlā), kura popularitāti iemantojusi ne tikai ar saviem muzikālajiem dotumiem, bet arī izskatu un auguma aprisēm, saviem sociālo tīklu sekotājiem atrādījusi pikantu bildi, kurā iemūžinājusi sevi, tērptu konfekšu krūšturī.

Dziedātāja šovasar piedzīvoja visai grūtu periodu savā dzīvē - vairāku ģimenes likstu dēļ meiteni pārņēma depresija, taču tagad ar draugu un tuvinieku palīdzību viņai to izdevies pārvarēt un nu jauniete burtiski uzplaukusi.

Aizvadītās nedēļas sākumā mūziķe savu fanu novērtējumam sniedza jaunu dziesmu ar nosaukumu Es jūku prātā!, kurā viņa izkliedz sāpi par nesenajiem notikumiem.

Atsaucoties uz skaņdarba nosaukumu, Katy sociālajā tīklā Facebook ievietojusi bildi, kurā, tērpusies amizantā konfekšu krūšturī, pozē kopā ar savu greizsirdīgo vīru.

"Un kas teica, ka arī Tindemarki nevar jukt prātā?" savu komentāru pie publicētā attēla, kurā vīrs savās plaukstās tur sieviņas krūtis, sniegusi Elizabete, piebilstot, ka šī konfekšu apakšveļa ir ļoti piemīlīga lietiņa.

„Tas ir tāds garšīgs konfekšu krūšturis, kuru man uzdāvināja mūsu ģimenes draugs no Lietuvas. Starp citu, manam vīram viņš uzdāvināja tāda paša tipa stringus!

Konfektes ir ļoti garšīgas, bet apēst to visu gan nav vēlēšanās, jo, kas zina, ir doma pat izmantot šo jauko "drēbi" kādam no skatuves kostīmiem," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Katy.

Attēls, protams, lielākoties aplaimots ar tādiem inteliģentiem komentāriem, kā "mmm, sexy", "so hot" un vairākiem citiem sajūsmas pilniem komplimentiem.

„Vīrs atbalsta manas trakulīgās idejas, galvenais, lai neesmu topless. Mūsu labo attiecību pamats ir kompromisi. Tā kā vēl nesen vēlējos bildēties vīriešu žurnāla vākam, bet viņš to kategoriski aizliedza, es to respektēju, savukārt to, ka neesmu tā, kura staigās "mūķenes" tērpos, respektē viņš. Mūsu kompromiss ir šis Candy Bra," noslēgumā saka dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!