Foto: DELFI

Populārais skatuves mākslinieks Sandis Kiops (attēlā) vienmēr paudis brīvu attieksmi pret dažādām tēmām, kuras, iespējams, lielākajai sabiedrības daļai liek nosarkt. Dziedātājs neslēpj, ka viņam ir diezgan liela seksuālā pieredze un šad tad viņam gadījies arī piedalīties grupveida seksā.

"Grupņiks man ir bijis pāris reizes mūžā, bet uzreiz jāsaka - tas sanācis netīšām un neesmu neko speciāli ieplānojis. Man patīk būt spontānam," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Sandis.

Visspilgtāk mūziķim atmiņā palicis kāds pirmā septembra vakars pirms vairākiem gadiem, kad viņš kopā ar vienu no saviem labākajiem draugiem devās izklaidēties uz Vecrīgu. Pirms ballītes abi puiši pie Laimas pulksteņa satikās ar divām daiļavām, un dubultrandiņa turpinājums izvērtās diezgan pikants un interesants.

"Visi kopā labi pavadījām laiku. Protams, arī iedzērām. Pēkšņi viena no meitenēm nolēma doties mājās, taču otra palika, tādēļ īpaši neskumām un turpinājām izklaidēties trijatā.

Vakara gaitā nokļuvām līdz Rīgas autoostai, kur pie galvenās iebrauktuves ir forša vietiņa pie kanāla - iespējams nokļūt pavisam tuvu ūdenim, turklāt vieta ir diezgan slepena. Ja kāds tur atpūšas, to iespējams redzēt tikai no augstajiem autobusiem," stāsta Kiops.

Visi trīs laiskojušies kanāla malā, čalojuši par dzīvi un malkojuši dažādus dzērienus, līdz notikumu gaita ievirzījusies daudz nerātnākā gultnē.

"Sāku ar meiteni mīlināties un skūpstīties, un mums piebiedrojās arī mans draugs. Beigu beigās viss noveda pie tā, ka šī dāma dabūja dubultu baudu - abi viņu izmīlējām.

Man spilgti atmiņā palicis skats, kad, mīlējoties ar meiteni, pacēlu uz augšu galvu un redzēju, ka mums garām brauc liels autobuss, kurš pilns ar tūristiem. Domāju, ka viņi bija diezgan izbrīnīti, ka Latvijā viņus sagaidīja ar šādu sveicienu," sava erotiskā piedzīvojuma detaļas atceras Sandis.

Pēcāk Kiops ar draugu nule izmīlēto meiteni pavadīja uz tramvaju, bet abi puiši devās turpināt vakara izklaides.

"To meiteni gan nekad vairs neesmu saticis. Jāpiebilst, ka man toreiz bija draudzene. Ja nemaldos, arī šī meitene jau bija aizņemta," atceras Sandis.

Lai gan mūziķim vēl pāris reizes mūžā ir bijuši līdzīgi piedzīvojumi, šis ir viens no viņa dzīves spilgtākajiem notikumiem, jo noticis zīmīgajā pirmajā septembrī, kad skolēni uzsāk mācības.

Savukārt taujāts, vai Sandis kādreiz pabijis arī svingeru klubos, Kiops neslēpj, ka viņš vairākkārt saņēmis uzaicinājumu piedalīties šādās orģijās, taču tā arī nekad nav īstenojis šādas izklaides.

"Jā, uzaicinājumi ir bijuši, taču es jau teicu, ka man neko nepatīk plānot. Labāk, lai viss notiek spontāni," noslēgumā saka Kiops.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!