Foto: DELFI

Skandalozais skatuves mākslinieks, apvienības Titāniks līderis un leģendārā Pīlādžogas spēriena autors Sandis Kiops (attēlā) nekad nav kautrējies runāt par kuteklīgām tēmām, kuras dažiem liek sarkt un nokaunēties. Šoreiz mūziķis nācis klajā ar paziņojumu, ka jaunībā iegrāmatojis sievietes, ar kurām pārgulējis.

"Atceros, kad biju sīkāks, tad vedu grāmatvedību, ar cik meitenēm esmu gulējis un kā vārds. Bet vēlāk visa grāmatvedība sāka pajukt," savā Twitter profilā nesen vīteroja skandalozais mākslinieks.

Aptuvenais sieviešu skaits, cik Kiops izmīlējis, ir gana liels, taču sakaru iegrāmatošanu viņš jau sen metis pie malas.

"Noteikti esmu pārgulējis ar vairāk nekā simts sievietēm. Visas nemaz nevaru atcerēties. Atmiņā palikušas tikai mīlestības un aizraušanās, un tās varētu būt kādas desmit sievietes.

Protams, ja pasākumā man klāt pienāktu sieviete, sasveicinātos un atgādinātu, ka starp mums kaut kas bijis, gan jau mīlēšanās ataustu atmiņā.

Turklāt, kaut kā sanācis tā, ka pārsvarā man bijušas sievietes ar lielām krūtīm, bet tas nenozīmē, ka man nepatīk mazu un vidēju krūšu īpašnieces. Sievietē man galvenais ir kopskats, nevis viena atsevišķa detaļa," DELFI Izklaide stāsta Kiops.

Reiz Sandis pat Jēkabpils radio tiešajā ēterā pateicis, cik sievietes viņam bijušas - izmīlētās meitenes pēc tam jutušās neērti, un Kiopa gājiens viņas samulsinājis.

"Kad iegrāmatoju savus seksuālos sakarus, klāt pierakstīju, kā sievieti sauc un no kurienes viņa ir. Bija doma likt klāt arī bildes, bet toreiz jau tas viss nebija tik vienkārši, kā tagad - bildi bija jāpalūdz, lai iedod vai atsūta pa pastu. Pārāk liela ņemšanās," saka dziedātajs.

Dziedātājs pirmo seksuālo pieredzi guvis 14 gadu vecumā, savā dzimtajā pusē Zasā. Viņa partnere bijusi nedaudz vecāka un uzņēmusies vadību, kad pēc ballītes abi devušies baudīt gultas priekus.

"Jāatzīst, biju gaidījis ko vairāk. Protams, pirmā reize jau nevienam nav ideāla. Bija jāpaiet laiciņam un jāpieaug pieredzei, līdz sekss man patiešām iepatikās," stāsta Titānika līderis.

Mūziķis atklāj, ka šobrīd kļuvis daudz mierīgāks, jaunībā hormoni esot trakojuši, tāpēc arī ieguvis meitu ģēģera slavu.

"Sekss nav galvenais, taču man vienkārši neatliek laika attiecībām, tādēļ man joprojām ir gadījuma sakari, lai gan esmu kļuvis nopietnāks. Esmu pieaudzis. Savu otru pusīti es nemeklēju - kad būs īstais brīdis, pati atnāks. Sievietēm jāvelta uzmanība, bet es apzinos, ka šobrīd man nav tik daudz laika, lai veidotu nopietnas attiecības," noslēgumā saka Sandis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!