Foto: Privātais arhīvs

Mūziķis un hita Pīlādžoga autors Sandis Kiops, kurš ar saviem skandalozajiem izlēcieniem un šokējošajiem paziņojumiem vienubrīd jau bija izvedis nāciju no pacietības, pēdējo mēnešu laikā pilnīgi izmainījies. Dziedātājs atradis savu mūža mīlestību (pāris attēlā), ar kuru jau gatavojas kāzām, un pielicis punktu skandalozajam savas dzīves posmam.

"Desmit gadus man sirds bija tukša, bet nu ir atkal iededzies mīlas ugunskurs sirsniņā. Galvenais ir tas, ka mums mīla ir abpusēja," DELFI Izklaidei priecīgu ziņu atklāj Kiops. 

Mūziķis jau iepriekš vairākas reizes tika izziņojis savu saderināšanos, taču allaž viss beidzies ar vienu un to pašu - potenciālās līgaviņas izrādījušās izmantotājas, kuras interesējusi tikai Kiopa slava.

Šoreiz viss ir citādāk. Pāris ir kopā jau vairākus mēnešus, un šajā laikā Kiops pārliecinājies, ka viņa izredzētā sieviete Daina ir ar nopietniem nolūkiem. "Viņai manu slavu nevajag, viņai pašai visa pietiek. Viņai vajag vienkārši jauku Kiopu," priecājas mūziķis.

Abi iepazinušies profesionālā sakarā. "Mana mīlestība atnāca pie manis uz vokālajām  stundām mācīties dziedāt, un tā arī mēs satikāmies," stāsta Kiops. Dziedātājs, kurš iepriekš allaž uzsvēris, ka ilgstošas attiecības - tas nav domāts viņam, nu atzīstas, ka ir kritis mīlas valgos un gatavs apprecēt izredzēto.

"Vēlamies palikt kopā mūžīgi. Gan no manas puses, gan viņas, ir jau izskanējusi doma par kāzām, bet tas pagaidām ir tikai tādā sākuma domu līmenī. Bet mīlestība dara trakas lietas un nepazīst robežas," laimīgs stāsta Kiops.

Attiecības pilnībā mainījušas mūziķi. Agrāk skandalozo un šokēt mīlošo Kiopu mīla padarījusi par draudzīgu un sirsnīgu cilvēku. Mūziķis nupat iepazīstinājis izredzēto ar saviem draugiem un tuviniekiem. Dainas dēļ Kiops pat atteicies no izdevīgiem piedāvājumiem spēlēšanai Līgo vakara ballītēs, tā vietā dodot priekšroku ģimeniskai atpūtai laukos ar savu sirdsdāmu.

Likteņa ironija - lai gan Kiops iepriekš uzsvēris, ka viņu vairāk piesaista jaunas studentes, īstā mīlestība ir par mūziķi vecāka. "Daina ir biznesmene, 16 gadus par mani vecāka. Laikam tagad, kad esmu atradis īsto mīlu, jāmaina arī publiskais tēls.

Paziņoju, ka kopš šī brīža kļūstu par labo, romantisko un mīlošo Kiopu," no skandalozā imidža atsakās mūziķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!