Dziedātāja Inese Cibuļska, kura vislatvijas popularitāti iemantojusi kā "Kombuļu" Inese (attēlā), aizvadītajā nedēļas nogalē pēc vairāk nekā pusgada ilgas prombūtnes devusies uz Kombuļu ciemu, lai tiktos ar saviem četriem dēliem.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Inese pastāstīja, ka ciemošanās bijusi pozitīvu emociju pārpilna, bet savu darvas karoti visam pielējis bijušais dzīvesbiedrs Ēriks, kurš divu dienu laikā savai bijušajai mīļotajai neesot pateicis nevienu pašu labu vārdu.

"Es biju riktīgi priecīga atkal satikt savus bērnus. Biju aizmirsusi tās sajūtas, bet tagad man bija iespēja atkal visu atcerētie. No Ērika gan dzirdēju tikai kritiku, ka esmu kļuvusi resnāka, šausmīgi ģērbjos, ka man ir nesmuki mati. Viņš mani tikai pazemoja," atklāta ir Inese.

Redzot apstākļus, kādos Kombuļos mitinās viņas atvases, sieviete pieņēmusi lēmumu divus no dēliem - 4 gadus veco Gabrielu un 6 gadus veco Kasparu - ņemt pie sevis uz Priekuli, un jau tagad abi puikas iekārtojušies pie viņas.

"Protams, man ir žēl, ka abiem lielākajiem puikām bija jāpaliek tajā nenormālajā vietā, bet es nevaru Ērikam atņemt visus četrus bērnus. Tagad viss ir godīgi - divi man, divi viņam. Lielie arī ir pie Ērika pieraduši, bet mazajiem labāk patīk ar mani," stāsta Inese.

Viņa pieļauj, ka Ēriks vecākos bērnus noskaņojis pret māti, stāstot viņiem, ka Inese ir zema un kritusi sieviete, bet par to, kā attiecības ar Kombuļos palikušajiem dēliem attīstīsies tālāk, Inese pagaidām neņemas spriest.

Bērnu atgriešanās dzīvē krietni mainījusi dziedātājas ikdienu - kamēr zēni gaida uzņemšanu bērnudārzā, Inese atvases mājās izglīto mūzikā, kopā ar viņiem dziedot, un neslēpj, ka nākotnes plānos ietilpst kopā ar muzikālajiem dēliem piedalīties kādā televīzijas šovā vai citā interesantā projektā.

Ineses tagadējais dzīvesbiedrs Bends pret mazajiem izturoties ar lielu uzmanību un pat izstrādājis iekšējās kārtības noteikumus, lai mājās būtu tīrība un miers.

"Ja mazie darīs visas noteiktā lietas - uzvedīsies klusi, staigās čībās, mazgās rokas pēc tualetes apmeklējuma, būs tīri un kārtīgi un darīs citas lietas, kas normāliem cilvēkiem jādara, viņi katru mēnesi no Benda saņems 10 latus lielu bonusu," bērnu audzināšanas metodēs ieskatu sniedz Inese.

"Man ar mātes pienākumu pildīšanas un mūzikas karjeras veidošanas apvienošanu problēmu nav un nebūs. Mums ir jautri kopā un ir tik daudz ko darīt," smaidot stāsta bērnus atguvusī māte.

Lai gan tagad Ineses dzīvi piepilda rūpes par jaunākajiem dēliem un viņa gatavojas piektā mazuļa ieņemšanai, arī vecākos puikas viņa nav aizmirsusi un ir gatava rūpēties par to, lai viņu dzīve pie tēva uzlabotos.

"Ēriks ir gājis uz domi ar domu, ka viņi varētu mani piespiest maksāt alimentus, bet es jau tā iespēju robežās esmu sūtījusi viņiem naudu tik, cik vien varu. Man abu dēlu ir šausmīgi žēl, bet ar varu es viņus atņemt nevaru, tāpēc gribu nodrošināt viņiem labus apstākļus. Es nesaprotu, kur visu šo laiku ir skatījušies sociālie dienesti," apņēmības pilna ir Inese, kura jau domei uzrakstījusi sūdzību par neapmierinošajiem apstākļiem, kādos jādzīvo abiem dēliem.

Galerijā: "Kombuļu" Inese pie dēliem Kombuļu ciemā un ar jaunākajām atvasēm Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!