Foto: Mango

Populārās šlēgergrupas Kombuļi līdere Inese Cibuļska (attēlā) šokēta par piedzīvojumiem, ko viņai sagādājis Ēģiptē dzīvojošais Nigērijas pilsonis Maikls Banks. Inese trīs mēnešus bija pavadījusi, lolojot siltas mīlas jūtas pret tikai internetā redzēto vīrieti, bet tagad atklājies, ka Maikls ir krāpnieks un melis.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Inese stāsta, ka pēc tam, kad Imigrācijas dienests bija atteicis viņas izredzētajam iebraukšanas atļauju Latvijā, viņa vērsās pie dažādām Latvijas institūcijām. "Biju pat divas reizes aizgājusi uz Ārlietu ministriju, lai noskaidrotu Maikla iebraukšanas atļaujas liegšanas patiesos iemeslus. Cīnījos kā negudra, bet gala rezultātā paliku pievilta," stāsta Inese.

Pēc tam, kad Inese jau samierinājusies, ka Maikls tomēr uz Latviju nebrauks, viņa kļuvusi domīga un vienai no savām talanta cienītājām palūgusi, lai viņa sarakstās ar Maiklu, tēlojot, ka vēlas ar viņu iepazīties.

"Tad es uzzināju šausmu lietas! Lasīju tās vēstules, kuras Maikls sūta manai fanei un biju šokā. Viņš paziņoja, ka ir brīvs no attiecībām, ka vēlas iepazīties ar sievieti un vēlas divus bērnus. Ilgi biju šoka stāvoklī - neko tādu no vienmēr iejūtīgā Maikla nebiju gaidījusi. Sēdēju un raudāju, ka esmu iekritusi krāpnieka tīklos. Sāku jau domāt, ka visi vīrieši ir kretīni. Nedomāju klusēt un zvanīju Maiklam, un teicu, ka zinu, ka viņš ir krāpnieks," piedzīvoto atminas Inese.

Interneta vidē iepazītais vīrietis sākotnēji gan liedzies, bet tad sācis uz Inesi kliegt, ka ienīstot latviešus, kuri esot nacisti un komunisti. "Es neizturēju tādus apvainojumus un pateicu viņam, ka viņš ir riebīgs cūka, un paziņoju, ka par viņa nelietīgajām izdarībām pastāstīšu visai Latvijai, kā Maikls brauc ar savu daiktu pa visu pasauli," viņa uzsver.

Inese ļoti nožēlo, ka tik akli bija iemīlējusies svešzemju vīrietī. "Ārprāts, cik es biju lētticīga," šausminās Inese, kura gan tajā pat vakarā internetā iepazinusies ar citu ārzemnieku.

"Es tik viegli nepadošos, cīnīšos par savu laimi. Man noteikti vajag melnu vīrieti un punkts!" norāda Inese, kura nav atmetusi domu atrast melnas ādas krāsas vīrieti, ar kuru baudīt romantiskas mīlas jūtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!