Foto: Mango

Grupas Kombuļi līdere un komponiste Inese Cibuļska (attēlā)  ļoti nopietni gatavojas pārmaiņām savā dzīvē, jo jau aprīlī Latvijā ieradīsies mūziķes jaunā mīla – internetā atrastais nigērietis Maikls Banks.

Tā kā melnādainā Maikla Banka ierašanās Latvijā vairs nav aiz kalniem,Inese ļoti gaida pirmo tikšanos ar savu jauno mīlestību, ar kuru līdz šim grupas Kombuļi līdere sazinājusies tikai virtuālā veidā un telefoniski.

Inese sarunā ar izklaides portālu Mango atklāj, ka ir gatava šķirties no sava dzīvesbiedra un bērnu tēva Ērika Cibuļska, kas pret savu 25 gadus jaunāko sievu savulaik  pat pacēlis dūres un izraisījis neskaitāmus strīdus ģimenē.

Par to, ka Inesei ir jauna aizraušanās, viņas līdzšinējais dzīvesbiedrs Ēriks Cibuļskis ir informēts, samierinājies ar notiekošo un piekritis laulību ar Inesi šķirt oficiāli. Inese nepretendē uz vīra nekustamo īpašumu – māju Kombuļu pagastā, kurā pagaidām dzīvo Inese, Ēriks un abu kopīgie bērni.

"Man neko nevajag, es nepretendēju uz Ērika māju, vienīgi vajadzēs vienoties, kā audzināsim savus bērnus, jo viņiem ir vajadzīgs gan tēvs, gan māte," skaidro Inese. 

"Jau sen mums ar vīru nav seksuālu attiecību, jo pēc visa tā kā viņš ir izturējies, man vairs negribas. Nu jau būs trīs gadi, kopš mūsu starpā nav seksa. Es arī visu šo laiku neesmu meklējusi gadījuma attiecības, bet tad nejauši iepazinos internetā ar Maiklu un nu esmu gatava mīlestībai un kaislei. Man jau draudzene ir brīdinājusi, ka melnie vīrieši ir ļoti kaislīgi gultā. Viņa pat teica, ka tad, kad viņš ņems mani priekšā, tad acis būs kvadrātā. Es nebaidos no tādām runām. Patiesībā esmu ļoti noilgojusies pēc Maikla, tā ka varēšu ar seksu nodarboties gan dienu, gan nakti," stāsta Inese, kura patiesi cer, ka viņas jaunajās attiecībās būs pilnvērtīgs sekss.

Inese ir dusmīga uz tiem pašmāju žurnālistiem, kuri Maiklu paguvuši nodēvēt par afēristu. "Tā vis nav. Ja nav šiem žurnālistiem reālu faktu un pierādījumu, nevar apvainot nevienu cilvēku, ka viņš ir afērists. Tā vis nevar rakstīt, tādus nepamatotus apvainojumus žurnālisti nav tiesīgi publiskot," sarunā ar izklaides portālu Mango savu mīļoto kaislīgi aizstāv Inese.

16. martā Ineses mīļotais Maikls svin 32. dzimšanas dienu. "Aizsūtīju pa pastu Maiklam dāvanu, kuru viņš saņēma tieši savā dzimšanas dienā. Esmu ierakstījusi savu solo albumu Lai līst, kas gan vēl nav izdots plašākai sabiedrībai, bet tajā ir apkopotas manas jaunākās dziesmas – Latvijai, Ikrītu, Lai līst, kuras pati arī izpildu. Lai gan Maikls varbūt vēlējās vīrišķīgāku dāvanu, es brīdināju, ka nevaru atļauties dāvināt dārgu dāvanu, bet gan dāvanu, kas nāk no sirds," atklāj Inese.

"Maikls jau paspējis palepoties ar manu dāvanu saviem Ēģiptes draugiem, kas ļoti atzinīgi to novērtēja, norādot, ka esmu Maiklam vislielākā dāvana un vislielākais miljons," tā dziedātāja.

Pa šo laiku, kamēr Inese elektroniski sazinās ar Maiklu, viņu portālā draugiem.lv  uzaicinājuši draudzēties jau 18 ēģiptieši, kas ir Maikla paziņas. "Viņi man raksta, ka grib mani un mīl. Es jau varētu veidot kādu sektu ar šiem mīlniekiem. Ēriks smējās, ka es varētu noīrēt viesnīcu un visus savus Ēģiptes paziņas sasaukt uz kopsapulci," smejoties stāsta Cibuļska.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!