Foto: DELFI

Pēdējā laikā visai maz nācies dzirdēt par šovā Okartes skatuve iepazīto dziedātāju Kristapu Pujātu (attēlā), taču, iespējams, tas ir tādēļ, ka leģendām apvītais skatuves mākslinieks vienkārši nomainījis vārdu un šobrīd sevi dēvē par Chris Rayer.

Ar jauno pseidonīmu puisis jau tik ļoti saradis, ka šobrīd arī sociālajā portālā draugiem.lv un arī mikroblogu vietnē Twitter no Kristapa Pujāta pārtapis par Chris Rayer, tādēļ nav brīnums, ka pēdējā laikā par mūziķi dzirdēts visai maz.

Kā vēsta Chris Rayer draugiem.lv mūzikas profilā pieejamā informācija, puisis ar jauno pseidonīmu aktīvi pievērsies muzicēšanai, un vislabprātāk viņš komponē liriskas dziesmas ģitāras pavadījumā.

Atvadoties no sava īstā vārda, Rayer savā ziņā teicis ardievas arī iepriekšējam dzīvesveidam - viņš pievērsies bohēmai un mākslai un publiskajā telpā klāsta jauno leģendu, ka viņš ir "no mēness".

Savukārt, lai cilvēki labāk izprastu, kas ir Chris Rayer radītā mūzika, viņš savā Instagram foto blogā publicējis attēlu, kurā iemūžināts unikāls kadrs - bijušā "okartieša" asinis, kuras vietām klāj ģitāras stīgas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!