Foto: DELFI

Jaunā dziedātāja Kristīne Šomase nekur nav pazudusi – vasaru meitene aizvadījusi aktīvi koncertējot un nu strādā pie jauna singla. Liels atbalsts muzikālajā ceļā Kristīnei ir viņas mīļotais puisis Armīns (abi attēlā).

''Pēdējā laikā neesmu bijusi skaļa, bet tas nenozīmē, ka es būtu paņēmusi pauzi, nekādā gadījumā. Vasara man bija pasākumu pilna - koncertēju daudzās Latvijas pilsētās, un brīvo laiku gribējās pavadīt kopā ar saviem tuviniekiem, nevis staigājot pa prezentācijām,'' sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Kristīne.

Viņa atzīst, ka gozēšanās publiskajā telpā un dažādu pasākumu apmeklēšana nekad nav bijusi viņas stihija - jaunā dziedātāja dod priekšroku kārtīgam darbam, nevis cenšas iekarot slavu, staigājot pa pasākumiem. Tāpēc talantīgās meitenes parādīšanās Okartes skatuves cīņu biedru Sabīnes Berezinas un Oskara Deigeļa klipa prezentācijā bija retā iespēja mūzikas draugiem atkal skatīt vaigā Kristīni ārpus koncertiem.

Uz pasākumu dziedātāja bija ieradusies kopā ar savu draugu Armīnu, kurš, kā atklāj pati meitene, viņai ir neatsverams atbalsts, mēģinot ielauzties Latvijas mūzikas apritē.

''Man ir ļoti svarīgi, lai draugs saprot un atbalsta manus muzikālos centienus. Es varu ar prieku braukt uz koncertu, zinot, ka nebūs pārmetumu par to, ka esmu mājās vēlu. Reizēm, kad uznāk sagurums un gribas visu muzicēšanu mest pie malas, tieši draugs ir tas, kurš mani iedvesmo un iedrošina turpināt,'' mīļotajam par sapratni pateicīga ir dziedātāja.

Par to, kad iznāks jaunais singls, kuram Kristīne vēlas izveidot arī video klipu, kas būs pirmais viņas video, dziedātāja vēl atturas spriest, jo negrib neko sasteigt. ''Labāk veltu vienai lietai ilgāku laiku un izdaru darbu kvalitatīvāk, nekā ātri daru vairākas lietas reizē,'' par nākotnes plāniem stāsta Kristīne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!